Πώς θα πάρω το Lower ; | Ekmathisi.edu.gr

Πώς θα πάρω το Lower ;

Είσαι ενήλικας και θέλεις να πάρεις το Lower; Νομίζω ότι ξέρω ποια είναι τα ερωτήματα που σε βασανίζουν και μπορώ να τα απαντήσω απλά και ξεκάθαρα. Για να σε βοηθήσω να πετύχεις το σκοπό σου εύκολα, γρήγορα και οικονομικά. Αν αυτό θέλεις, τότε ρίξε μια ματιά στις παρακάτω ερωτήσεις και απαντήσεις.

1. Ποιά είναι η καταλληλότερη εξέταση Αγγλικών για τους ενήλικες μαθητές (για το επίπεδο Β2-Lower) ;

Αν και είναι γεγονός, ότι η τελική επιλογή εξαρτάται από το κάθε ένα μαθητή ξεχωριστά και από τις ιδιαίτερες ικανότητες του κάθε μαθητή, η πλειοψηφία των ενήλικων μαθητών που μαθαίνουν Αγγλικά, προτιμά τις εξετάσεις του TOEIC που έχει πολλά πλεονεκτήματα.

  • Η εξέταση αποτελείται μόνο από δύο μέρη (Listening και Reading), δεν υπάρχει δηλαδή η εξέταση των προφορικών και της έκθεσης, που όλοι ξέρουμε πόσο αγχώνει τους ενήλικες μαθητές.

  • Έχει συχνά εξετάσεις (στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη κάθε εβδομάδα και τακτικά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα εδώ), έτσι μπορούν οι ενήλικες μαθητές να προγραμματίσουν την προετοιμασία τους, όπως μπορούν καλύτερα.

  • Τα αποτελέσματα και το δίπλωμα, είναι διαθέσιμα πολύ γρήγορα (συνήθως σε 4-5 ημέρες από την ημέρα της εξέτασης). Γεγονός πολύ σημαντικό για τους περισσότερους ενήλικες που μαθαίνουν Αγγλικά.

  • Το TOEIC είναι αναγνωρισμένο, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλο τον κόσμο.

2. Πως μπορεί να προετοιμαστεί ένας ενήλικας μαθητής για τις εξετάσεις του TOEIC ;

Υπάρχουν στην ουσία 3 διαφορετικοί τρόποι για να προετοιμαστεί ένας ενήλικας μαθητής. Τονίζουμε ότι αναφερόμαστε μόνο σε ενήλικες μαθητές, καθώς αυτοί παρουσιάζουν περισσότερες δυσκολίες και ιδιαιτερότητες.

Προετοιμασία σε ένα φροντιστήριο ξένων γλωσσών

Θεωρούμε ότι είναι η λιγότερη αποτελεσματική μέθοδος, για τους ενήλικες που μαθαίνουν Αγγλικά και θέλουν να πάρουν το TOEIC σε επίπεδο Lower-B2. Ο λόγος είναι, ότι συνήθως πρόκειται για προετοιμασία μικρής χρονικής διάρκειας, σε ανομοιογενή τμήματα. Οι μαθητές, έχουν συνεπώς διαφορετικές ανάγκες, που είναι αδύνατο να ικανοποιηθούν σε ένα κοινό τμήμα. Το κόστος τους, είναι περίπου 300 ευρώ, ποσό που περιλαμβάνει μόνο τα δίδακτρα των μαθημάτων.

Ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών

Τα ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών (είτε γίνονται στο χώρο του μαθητή είτε online), είναι ίσως η καλύτερη λύση για τους ενήλικες μαθητές, καθώς προσαρμόζονται στις ανάγκες τους. Τα μαθήματα γίνονται δηλαδή τις ημέρες και τις ώρες που εξυπηρετούν τον μαθητή και προχωρούν με το ρυθμό που εξυπηρετεί καλύτερα τον μαθητή. Είναι η ιδανική λύση, γιατί εξυπηρετεί τις ατομικές ιδιαιτερότητες του κάθε μαθητή, έτσι αυτός προετοιμάζεται με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Το κόστος, αν κάποιος θέλει να έχει ένα αξιόπιστο και έμπειρο καθηγητή (προσοχή είναι πολύ σημαντικό ο καθηγητής σας να έχει τα απαραίτητα προσόντα και εξειδίκευση), ξεκινά από 13 ευρώ την ώρα, ποσό που περιλαμβάνει μόνο τα δίδακτρα των μαθημάτων. Στην εκμάθηση όλοι οι καθηγητές μας (πτυχιούχοι πανεπιστημίου ή/και κάτοχοι άδειας διδασκαλίας), εκπαιδεύονται συνεχώς, πάνω σε όλες τις εξελίξεις και είναι καταρτισμένοι και εξειδικευμένοι στη διδασκαλία του TOEIC.

Μέθοδος αυτοδιδασκαλίας.

Η οικονομία χρόνου και χρήματος, κάνουν τα προγράμματα Αγγλικών για αυτοδίδακτους πολύ δημοφιλή. Η χρήση ενός εξειδικευμένου προγράμματος αυτοδιδασκαλίας στα Αγγλικά, έχει ένα σημαντικό αριθμό πλεονεκτημάτων, αλλά προϋποθέτει πειθαρχία από τη πλευρά του ενήλικα μαθητή, που θέλει να πάρει το TOEIC επιπέδου Lower Β2. Η συγκεκριμένη μέθοδος, έχει πολλά πλεονεκτήματα, συνοπτικά θα αναφέρουμε ότι ο μαθητής μαθαίνει στους δικούς του ρυθμούς, αφιερώνοντας όσο χρόνο θέλει στο κάθε φαινόμενο, όποτε έχει χρόνο και όπου κι αν βρίσκεται. Αυτή η ανεξαρτησία, είναι ίσως και το μεγαλύτερο πλεονέκτημα των μεθόδων αυτοδιδασκαλίας.

H Εκμάθηση προσφέρει 2 μεθόδους οι οποίες συνδυαστικά μπορούν να σου εξασφαλίσουν ένα υψηλό score στις εξετάσεις του TOEIC:

1. TOEIC Self Study – Εξέταστρα & Εκπαιδευτικό Υλικό

Στην Εκμάθηση προσφέρουμε το TOEIC Self Study, το οποίο αγοράζοντας το εξασφαλίζετε τα δίδακτρα του πτυχίου, καθώς και ένα πλήρες πακέτο εκπαιδευτικού υλικού, το οποίο περιλαμβάνει το βιβλίο B2 Practice Exams for the TOEIC Test καθώς και ebooks με ασκήσεις λεξιλογίου και γραμματικής.

Έτσι εξασφαλίζετε το πτυχίο σας, με τον πιο οικονομικό τρόπο γλυτώνοντας χρήματα από τα απαιτούμενα εξέταστρα.

Δείτε την προσφορά μας καθώς και τι κερδίζετε!

2. TOEIC Online Preparation Course – Όλα όσα θα χρειαστείς για την προετοιμασία σου

Το 2ο πακέτο αυτοεκμάθησης που προσφέρουμε, είναι το TOEIC Online Preparation Course. Ουσιαστικά, πρόκειται για μία ηλεκτρονική εκπαιδευτική βιβλιοθήκη, όπου αγοράζοντας την, ξεκλειδώνετε όλο το εκπαιδευτικό υλικό που θα χρειαστείτε, προκειμένου να προετοιμαστείτε σωστά για τις εξετάσεις του TOEIC.

Με την αγορά του δικού σας Course ,θα έχετε στην διάθεσή σας από τον δικό σας ψηφιακό εκπαιδευτή/καθοδηγητή και τις δικές σας ασκήσεις, μέχρι εκπαιδευτικά videos επεξήγησης των γραμματικών φαινομένων, από καθηγητές της Εκμάθησης και προσομοιώσεις εξετάσεων του TOEIC.

Μάθετε αναλυτικά για τα περιεχόμενα του TOEIC Online Preparation Course.

 

Λίγα λόγια για μένα:

Είμαι ο Βαγγέλης Γωγούσης, καθηγητής Αγγλικών και διευθυντής σπουδών στο κέντρο ξένων γλωσσών Επικοινωνία στο Γαλάτσι. Επίσης, είμαι υπεύθυνος οργάνωσης στον εκπαιδευτικό οργανισμό Εκμάθηση. Διδάσκω σε όλα τα επίπεδα από το 1993.

Δε θα με βρείτε σχεδόν ποτέ στο γραφείο, λόγω των μαθημάτων και γιατί απλά εκεί πιστεύω ότι είναι η θέση μας ως καθηγητές. Στόχος τόσο στο φροντιστήριο Επικοινωνία, όσο και στον Εκπαιδευτικό οργανισμό Εκμάθηση, είναι η συνεχής βελτίωση των μαθημάτων που παρέχουμε στους μαθητές μας ώστε να εξασφαλίζουμε την υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητα.

Έλα στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό ekmathisi και πέτυχε τους στόχους σου με επιτυχία. Στην ekmathisi κάθε μαθητής και μαθήτριά μας είναι ξεχωριστοί. Έλα να προσαρμόσουμε μαζί τόσο τον ρυθμό των μαθημάτων όσο και την ύλη τους σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες και απαιτήσεις. Κάνε μαθήματα τις ώρες και ημέρες που εσύ μπορείς.

Εγγραφτείτε δωρεάν στο Newsletter μας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μας δώσετε ένα αληθές όνομα και μία έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ώστε να ενημερώνεστε από εμάς σε αυτό το email αλλά και να λάβετε δωρεάν τα ebooks του εκπαιδευτικού μας υλικού.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες πάνω στα πτυχία και στα ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών που προσφέρουμε και ευχαρίστως να σας εξυπηρετήσουμε. Θα μας βρείτε το 210.21.39.438 ή στο 69.49.06.17.33. Παράλληλα για οποιαδήποτε απορία σας μπορείτε να επικοινωνήσετε και γραπτώς μαζί μας στέλνοντας μας ένα email στο info@ekmathisi.edu.gr.

Ξεκίνα ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών τώρα