Ιδιαίτερα Μαθήματα Αγγλικών => Η σειρά των επιθέτων – Worksheet

Είμαι βέβαιος, ότι στη προσπάθειά σου να μάθεις Αγγλικά  ,έχεις πολλές φορές μπερδευτεί με τη σωστή σειρά των επιθέτων πριν από ένα ουσιαστικό. Για αυτό ακριβώς το λόγο, βρήκαμε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον Worksheet που περιέχει χρησιμότατες ασκήσεις, σχετικά με τη σωστή σειρά. Αν χρειάζεσαι περισσότερη βοήθεια μπορείς να ξεκινήσεις ΔΩΡΕΑΝ ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών απλά τηλεφωνόντας στο 210.21.39.438 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα του ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστικού μαθήματος.

Όσον αφορά τη σωστή σειρά των επιθέτων, υπάρχει ένα ιδιαίτερα έξυπνο κόλπο που θα σε βοηθήσει. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μερικές έξυπνες συμβουλές οι οποίες θα σας κάνουν να κατανοήσετε τον τρόπο με τον οποίο τα επίθετα μπείνουν στη σωστή σειρά. Και αυτό ακριβώς είναι αυτό που κάναμε και εμείς για εσάς.

Πρόκειτε για ένα mnemonic device που σου δείχνει πως χρησιμοποιούνται όλα  τα επίθετα.

ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών

NOS-WASCOMN δηλαδή

Number

Opinion

Size

Weight

Age

Shape

Colour

Origin

Material

Noun

To Worksheet μπορείς να το κατεβάσεις αorderofadjectivesπό εδώ.

Έλα στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό ekmathisi και πέτυχε τους στόχους σου με επιτυχία. Στην ekmathisi κάθε μαθητής και μαθήτριά μας είναι ξεχωριστοί. Έλα να προσαρμόσουμε μαζί τόσο τον ρυθμό των μαθημάτων όσο και την ύλη τους σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες και απαιτήσεις. Κάνε μαθήματα τις ώρες και ημέρες που εσύ μπορείς.

Εγγραφτείτε δωρεάν στο Newsletter μας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μας δώσετε ένα αληθές όνομα και μία έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ώστε να ενημερώνεστε από εμάς σε αυτό το email αλλά και να λάβετε δωρεάν τα ebooks του εκπαιδευτικού μας υλικού.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες πάνω στα πτυχία και στα ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών που προσφέρουμε και ευχαρίστως να σας εξυπηρετήσουμε. Θα μας βρείτε το 210.21.39.438 ή στο 69.49.06.17.33. Παράλληλα για οποιαδήποτε απορία σας μπορείτε να επικοινωνήσετε και γραπτώς μαζί μας στέλνοντας μας ένα email στο info@ekmathisi.edu.gr.

Ξεκίνα ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών τώρα