10 Δωρεάν εφαρμογές στο κινητό για Eκμάθηση Ξένων Γλωσσών | Ekmathisi.edu.gr

10 Δωρεάν εφαρμογές στο κινητό για Εκμάθηση Ξένων Γλωσσών

Η εκμάθηση ξένων γλωσσών, είναι πρωταρχικής σημασίας καθώς είναι απαραίτητο προσόν είτε για να βρούμε εργασία στην Ελλάδα, είτε για να φύγουμε κάνοντας μια νέα αρχή στο εξωτερικό.

Αναμφίβολα, τα τελευταία χρόνια, οι ξένες γλώσσες αποτελούν σημαντικό διαβατήριο για να ενταχθεί κάποιος στην αγορά εργασίας, γιατί προσφέρουν μεγαλύτερο εύρος επικοινωνίας. Στις μέρες μας, η μία γλώσσα δεν αρκεί, είναι απαραίτητες οι δύο ξένες γλώσσες.

Η κρίση έχει χτυπήσει τη πόρτα μας για τα καλά και η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές δε περισσεύουν καθόλου χρήματα για τη προσωπική μας εκπαίδευση, που όμως έχει γίνει πολύ πιο απαραίτητη από ότι ήταν στο παρελθόν.

Όσοι έχουν διάθεση να μάθουν μια νέα ξένη γλώσσα ή να βελτιώσουν αυτή που ήδη γνωρίζουν, μπορούν πλέον με τη βοήθεια του διαδικτύου, διαφόρων εφαρμογών και τα απαραίτητα εργαλεία να το πραγματοποιήσουν δωρεάν.

Το Google Play διαθέτει αρκετές εφαρμογές που μπορούν να κάνουν την εκμάθηση της νέας γλώσσας εύκολη και μάλιστα, να έχετε το λεξιλόγιο και την γραμματική παντού μαζί σας, στο κινητό σας, για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία και χρήση ανά πάσα στιγμή.

Αυτές οι εφαρμογές, όχι μόνο θα σας βοηθήσουν  να αναπτύξετε το λεξιλόγιο και τη γραμματική σας, αλλά να βελτιώσετε την προφορά σας και τις δεξιότητες ακρόασης μέσω διαφόρων μαθημάτων και κουίζ. Οι περισσότερες από τις εφαρμογές, διαθέτουν ακουστικό κείμενο, που προφέρει τις φράσεις και λέξεις  έτσι ώστε να τα μάθετε σωστά.

Σας προτείνουμε τις παρακάτω 10 Android εφαρμογές που μπορούν να βελτιώσουν την επικοινωνία σας σε οποιαδήποτε ξένη γλώσσα και μπορούν να σας φανούν χρήσιμες.

1. 50 languages

Αυτή η εφαρμογή, είναι διαθέσιμη σε περισσότερες από 40 γλώσσες με 1600 συνδυασμούς γλωσσών. Η εφαρμογή περιλαμβάνει πάνω από 100 μαθήματα για να μάθετε ξένες γλώσσες, με ήχο και υποστήριξη κειμένου, για την ενίσχυση της μαθησιακής εμπειρίας σας. Μπορείτε επίσης, να κατεβάσετε τον ήχο από 50languages.com και να μαθαίνετε offline οπουδήποτε.

2. Phrasebook – Learn languages

Η εφαρμογή Χρήσιμες Εκφράσεις, περιέχει πάνω από 800 συνηθισμένες εκφράσεις και λέξεις. Θα τη βρείτε χρήσιμη για τα ταξίδια σας, όταν συναντάτε ξενόγλωσσους φίλους, όταν αντιμετωπίζετε καταστάσεις επείγουσας ανάγκης και σε πολλές άλλες περιπτώσεις. Με τη βοήθεια του πολύγλωσσου παπαγάλου στην εφαρμογή μας μπορείτε να μάθετε αγγλικά, γαλλικά, ισπανικά, γερμανικά, ιταλικά, κινεζικά, ιαπωνικά, κορεατικά, ρωσικά,τουρκικά, πορτογαλικά, αραβικά και βιετνάμ.

3.Babbel – learn languages

Η εφαρμογή, σας επιτρέπει να μάθετε 13 γλώσσες μέσα από ποικιλία μαθημάτων που προσφέρει. Η εφαρμογή, υποστηρίζει  ακρόαση, γραφή και ομιλία που βοηθάνε στην εκμάθηση του λεξιλογίου. Διαθέτει επίσης ασκήσεις γραμματικής και προφοράς.

4. LingQ- Learn a Language

Αυτή η εφαρμογή, σας επιτρέπει να μελετήσετε μαθήματα ξένης γλώσσας σε λειτουργία χωρίς σύνδεση. Εξετάστε το λεξιλόγιό σας χρησιμοποιώντας flashcards και ακόμη μελετήστε τα μαθήματά σας offline. Όλα τα δεδομένα, σας είναι πλήρως συγχρονισμένα με το web app LingQ και οποιαδήποτε offline δραστηριότητα συγχρονίζεται αυτόματα την επόμενη φορά που θα συνδεθείτε στο Internet.

5. Mango languages

Με αυτή την εφαρμογή Android, θα έχετε πρόσβαση σε πάνω από 70 μαθήματα ξένων γλωσσών και 17 Αγγλικά μαθήματα, που διδάσκονται στη μητρική γλώσσα του κάθε χρήστη. Η εφαρμογή επικεντρώνεται στο λεξιλόγιο, την προφορά, τη γραμματική και τον πολιτισμό για αποτελεσματική επικοινωνία.

6. OpenLanguage

Η εφαρμογή υποστηρίζει εκπαιδευτικό υλικό για Αγγλικά, Ισπανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Κινέζικα, Ιαπωνικά, Ρωσικά και Αραβικά. Όλα τα μαθήματα εκμάθησης, βασίζονται σε διάλογο με τους εκπαιδευτικούς που παρουσιάζουν τα μαθήματα.

7. Duolingo

Εάν θέλεις να μάθεις Αγγλικά με γρήγορο, διασκεδαστικό και δωρεάν τρόπο, τότε δοκίμασε το Duolingo. Το Duolingo αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι μαθαίνουν ξένες γλώσσες.

8.TouristLanguagelearnandspeak

Αν σας αρέσουν τα ταξίδια, σίγουρα αυτή η εφαρμογή είναι για εσάς. Αυτή σας βοηθάει να μεταφράσετε φράσεις ή προτάσεις από τη μία γλώσσα στην άλλη. Η εφαρμογή περιλαμβάνει τη μετάφραση από την μητρική γλώσσα, στη γλώσσα της χώρας που ταξιδεύουμε και δίνει πληροφορίες για ταξίδια , φαγητό και διαμονή (ξενοδοχείο, δωμάτιο ξενοδοχείου, εστιατόριο), καταστάσεις έκτακτης ανάγκης (αστυνομία, αξιωματικός , ασθενοφόρο, νοσοκομείο, ο γιατρός, φαρμακείο ή φαρμακείο), προφορική επικοινωνία και τέλος λέει την ώρα, την ημέρα της εβδομάδας, το αλφάβητο της κάθε χώρας με σωστή προφορά και μια μεγάλη λίστα με αριθμούς.

9. BusuuEasy Language Learning

Η εκμάθηση ξένων γλωσσών δεν θα μπορούσε να είναι πιο διασκεδαστική και εύκολη από ότι με το busuu. Μάθετε Ισπανικά, Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Πορτογαλικά, Τουρκικά, Αραβικά, Πολωνικά, Ρωσικά, Κινέζικα και Ιαπωνικά με τη βοήθεια των πάνω από 60 εκατομμύρια διεθνείς φυσικούς ομιλητές .

10. Learn English Speak English

Με αυτή την εφαρμογή Android, βελτιώστε τον τρόπο που μιλάτε αγγλικά, παρακολουθώντας βίντεο και κάνοντας πρακτική μιλώντας. Περιέχει 1000 διαφορετικούς διαλόγους, 1800 φράσεις, 1300 λεξιλόγιο, και εκατοντάδες ερωτήσεις κουίζ. Μια συναρπαστική εμπειρία μάθησης δημιουργείται συνδυάζοντας την τεχνολογία Automatic Speech Recognition με την ποιότητα εκμάθησης της Αγγλικής γλώσσας.

 

Πρέπει εδώ να σας αναφέρουμε ότι πρώτα από όλα εμείς στην Ekmathisi έχουμε φροντίσει να σας ετοιμάσουμε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ υλικό που ελπίζουμε να βρίσκετε χρήσιμο και είναι φυσικά εντελώς δωρεάν και χωρίς τη παραμικρή υποχρέωση από τη δική σας πλευρά. Έχουμε ετοιμάσει διάφορα e-books ,Video και άλλα χρήσιμα αρχεία που σίγουρα θα σας βοηθήσουν.

Το ερώτημα είναι βέβαια αν μόνο αυτό είναι αρκετό για την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας….Η απάντηση είναι ΟΧΙ αλλά τουλάχιστον είναι η αρχή και είναι δωρεάν. Οι παραπάνω σελίδες είναι πολύ χρήσιμες και περιέχουν πολύ υλικό που όμως μόνο με τη καθοδήγηση ενός δασκάλου μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε πλήρως.

Έλα στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό ekmathisi και πέτυχε τους στόχους σου με επιτυχία. Στην ekmathisi κάθε μαθητής και μαθήτριά μας είναι ξεχωριστοί. Έλα να προσαρμόσουμε μαζί τόσο τον ρυθμό των μαθημάτων όσο και την ύλη τους σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες και απαιτήσεις. Κάνε μαθήματα τις ώρες και ημέρες που εσύ μπορείς.

Εγγραφτείτε δωρεάν στο Newsletter μας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μας δώσετε ένα αληθές όνομα και μία έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ώστε να ενημερώνεστε από εμάς σε αυτό το email αλλά και να λάβετε δωρεάν τα ebooks του εκπαιδευτικού μας υλικού.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες πάνω στα πτυχία και στα ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών που προσφέρουμε και ευχαρίστως να σας εξυπηρετήσουμε. Θα μας βρείτε το 210.21.39.438 ή στο 69.49.06.17.33. Παράλληλα για οποιαδήποτε απορία σας μπορείτε να επικοινωνήσετε και γραπτώς μαζί μας στέλνοντας μας ένα email στο info@ekmathisi.edu.gr.

Ξεκίνα ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών τώρα