Δωρεάν επανεξέταση για όσους υποψήφιους ΚΞΓ συμμετάσχουν στις εξετάσεις ECCE Μαΐου 2017

Δωρεάν επανεξέταση για υποψήφιους Κέντρων Ξένων Γλωσσών οι οποίοι προετοιμάζονται για τις εξετάσεις ECCE Μαΐου 2017.

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση (Hellenic American Union’s-HAU) ανακοίνωσε ότι, όσοι υποψήφιοι Κέντρων Ξένων Γλωσσών συμμετάσχουν στις εξετάσεις ECCE Μαΐου 2017 και δεν αποκτήσουν το πιστοποιητικό, θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν δωρεάν στις εξετάσεις ECCE Δεκεμβρίου 2017.

Η συγκεκριμένη προσφορά αποτελεί μία ακόμα πρωτοβουλία της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης – παρά τις προκλήσεις της παρούσας οικονομικής κατάστασης –προκειμένου να υποστηρίξει τις συνεχείς προσπάθειες των Κέντρων Ξένων Γλωσσών,  για βελτίωση των δεξιοτήτων στην Αγγλική των  μαθητών της χώρας.  

Η προσφορά ισχύει, μόνον για υποψήφιους που δεν επιτύχουν στις εξετάσεις ΕCCE Μαΐου 2017 και οι οποίοι εγγράφηκαν στις εξετάσεις μέσω Κέντρου Ξένων Γλωσσών που διατηρεί κωδικό στην πλατφόρμα ORFEAS. Δεν αφορά σε υποψήφιους, που θα επιτύχουν στις συγκεκριμένες εξετάσεις και που επιθυμούν να βελτιώσουν τη βαθμολογία τους σε μία ή περισσότερες ενότητες της εξέτασης. Για να επωφεληθούν από αυτή την προσφορά, οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν εγγραφεί στις εξετάσεις ECCE Δεκεμβρίου 2017 μέσω του ίδιου Κέντρου Ξένων Γλωσσών.

Η προσφορά δεν αφορά σε υποψήφιους που δεν θα εγγραφούν μέσω Κέντρου Ξένων Γλωσσών και σε υποψήφιους που δεν απέκτησαν το ΕCCE μετά από συμμετοχή τους σε παλαιότερες εξεταστικές περιόδους. Σε περίπτωση που η προσφορά επεκταθεί σε επόμενες εξεταστικές περιόδους, τα Κέντρα Ξενών Γλωσσών θα ενημερωθούν σχετικά.

Ελπίζουμε η προσφορά αυτή, να βοηθήσει τους υποψήφιους να αντιμετωπίσουν τις εξετάσεις με λιγότερο άγχος και πίεση και να τους κινητοποιήσει να αποδώσουν στον καλύτερο βαθμό των δυνατοτήτων τους.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με τη συγκεκριμένη προσφορά, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Κέντρο Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης (Τηλέφωνο: 210-3680000).

ecce-logo

Μπορείτε να δείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε σχετικά με τo πτυχίo ECCE και να προετοιμαστείτε κατάλληλα για τις εξετάσεις.

Στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό Ekmathisi, θα βρείτε ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών προσαρμοσμένα στο πρόγραμμα, τις ανάγκες σας και στο επίπεδο σας, δηλαδή κάνετε μαθήματα που είναι κομμένα και ραμμένα στα μέτρα σας. Αν πάλι, δεν έχετε αρκετό ελεύθερο χρόνο, μπορείτε να παρακολουθήσετε τα Ιδιαίτερα Μαθήματα Αγγλικών μέσω Video, που είναι διαθέσιμα όποια ημέρα και ώρα εσείς τα χρειάζεστε και μπορείτε να τα βρείτε στη σελίδα μας online-courses.edu.gr.

Έλα στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό ekmathisi και πέτυχε τους στόχους σου με επιτυχία. Στην ekmathisi κάθε μαθητής και μαθήτριά μας είναι ξεχωριστοί. Έλα να προσαρμόσουμε μαζί τόσο τον ρυθμό των μαθημάτων όσο και την ύλη τους σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες και απαιτήσεις. Κάνε μαθήματα τις ώρες και ημέρες που εσύ μπορείς.

Εγγραφτείτε δωρεάν στο Newsletter μας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μας δώσετε ένα αληθές όνομα και μία έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ώστε να ενημερώνεστε από εμάς σε αυτό το email αλλά και να λάβετε δωρεάν τα ebooks του εκπαιδευτικού μας υλικού.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες πάνω στα πτυχία και στα ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών που προσφέρουμε και ευχαρίστως να σας εξυπηρετήσουμε. Θα μας βρείτε το 210.21.39.438 ή στο 69.49.06.17.33. Παράλληλα για οποιαδήποτε απορία σας μπορείτε να επικοινωνήσετε και γραπτώς μαζί μας στέλνοντας μας ένα email στο info@ekmathisi.edu.gr.

Ξεκίνα ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών τώρα