Χώρες και Εθνικότητες

Στο κέντρο ξένων γλωσσών Ekmathisi, φτιάξαμε αυτό το φύλλο εργασίας, για να βοηθήσουμε τους μαθητές να φτιάξουν ερωτήσεις με το ρήμα to be. Μπορούν να ρωτήσουν 5 άτομα από την τάξη τους και να προσποιηθούν ότι είναι από διαφορετικές χώρες. Αυτό βοήθα στην εμψύχωση των μαθητών να δημιουργήσουν δικές τους ερωτήσεις και να χρησιμοποιήσουν χώρες και εθνικότητες στα αγγλικά.

Πατήστε στο εικονίδιο να κατεβάσετε το αρχείο. Μπορείτε αν θέλετε να το μοιράσετε και στους φίλους σας ή τους συμμαθητές σας στο σχολείο. Ο καθένας με τη γλώσσα που γνωρίζει να παίξει το παιχνιδι. Έτσι θα μπουν περισσότερα άτομα στην ομάδα και θα γίνει το παιχνίδι ακόμα πιο διασκεδαστικό.

Ένας ακόμα πολύ όμορφος τρόπος για να παίξετε το παιχνίδι αυτό, είναι να χωριστείτε σε ομάδες. Ανάλογα με τη γλώσσα που γνωρίζει κάποιος και να προσπάθήσετε να κάνει ο καθένας στη δική του γλώσσα όσες περισσότερες προτάσεις με το ρήμα “to be” μπορεί. Ποιά γλώσσα κατάφερε τελικά να κερδίσει;

Έλα στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό ekmathisi και πέτυχε τους στόχους σου με επιτυχία. Στην ekmathisi κάθε μαθητής και μαθήτριά μας είναι ξεχωριστοί. Έλα να προσαρμόσουμε μαζί τόσο τον ρυθμό και την ύλη των μαθημάτων σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες και απαιτήσεις. Κάνε μαθήματα τις ώρες και ημέρες που εσύ μπορείς.

Εγγραφτείτε δωρεάν στο Newsletter μας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μας δώσετε ένα αληθές όνομα και μία έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ώστε να ενημερώνεστε από εμάς σε αυτό το email αλλά και να λάβετε δωρεάν τα ebooks του εκπαιδευτικού μας υλικού.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες πάνω στα πτυχία και στα ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών που προσφέρουμε και ευχαρίστως να σας εξυπηρετήσουμε. Θα μας βρείτε το 210.21.39.438 ή στο 69.49.06.17.33. Παράλληλα για οποιαδήποτε απορία σας μπορείτε να επικοινωνήσετε και γραπτώς μαζί μας στέλνοντας μας ένα email στο info@ekmathisi.edu.gr.

Ξεκίνα ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών τώρα