Τρία ολοκληρωμένα θέματα για τα προφορικά του ECPE και μια υπέροχη παρουσίαση της προφορικής εξέτασης

Έχετε τελειώσει με την γραπτή εξέταση του Michigan Proficiency και οι περισσότεροι ετοιμάζεστε να πάρετε μέρος στην προφορική εξέταση. Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε να τα πάτε όσο πιο καλά μπορείτε;

 

Η αλήθεια είναι ότι η εξέταση είναι αρκετά απαιτητική αλλά είμαι σίγουρος ότι με τη σωστή προετοιμασία θα τα καταφέρετε και θα μπορέσετε να πάρετε μέρος με επιτυχία μέρος στις εξετάσεις.

Για να προετοιμαστείτε καλύτερα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα 3 ολοκληρωμένα θέματα και να παρακολουθήσετε μια υπέροχη παρουσίαση που εξηγεί την προφορική εξέταση με κάθε λεπτομέρεια.

Speaking Test 1

Speaking Test 2

Speaking Test 3

Presentation of the Speaking Test

Ξεκίνα ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών τώρα

Έλα στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό ekmathisi και πέτυχε τους στόχους σου με επιτυχία. Στην ekmathisi κάθε μαθητής και μαθήτριά μας είναι ξεχωριστοί. Έλα να προσαρμόσουμε μαζί τόσο τον ρυθμό των μαθημάτων όσο και την ύλη τους σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες και απαιτήσεις. Κάνε μαθήματα τις ώρες και ημέρες που εσύ μπορείς.

Εγγραφτείτε δωρεάν στο Newsletter μας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μας δώσετε ένα αληθές όνομα και μία έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ώστε να ενημερώνεστε από εμάς σε αυτό το email αλλά και να λάβετε δωρεάν τα ebooks του εκπαιδευτικού μας υλικού.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες πάνω στα πτυχία και στα ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών που προσφέρουμε και ευχαρίστως να σας εξυπηρετήσουμε. Θα μας βρείτε το 210.21.39.438 ή στο 69.49.06.17.33. Παράλληλα για οποιαδήποτε απορία σας μπορείτε να επικοινωνήσετε και γραπτώς μαζί μας στέλνοντας μας ένα email στο info@ekmathisi.edu.gr.

Ξεκίνα ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών τώρα