Περιοχές που εξυπηρετούμε

Τα κεντρικά μας γραφεία βρίσκονται στο Γαλάτσι – Αστέρων 13 με Πανελλήνιο Τηλέφωνο Επικοινωνίας 210.21.39.438 & 69.49.06.17.33. Έχουμε  δημιουργήσει όμως δίκτυο με Εκπαιδευτικούς Αντιπροσώπους μας σε κάθε δήμο, όπου μπορείτε να τους γνωρίσετε προσωπικά. Είναι πάντα στην διάθεση σας για οτιδήποτε χρειαστείτε!  Στη συνέχεια θα σας εξηγήσουμε αναλυτικά τις Περιοχές που εξυπηρετούμε και τους αντιπροσώπους μας ανα περιοχή.

Σας ενημερώνουν σχετικά με τη μέθοδο διδασκαλίας που ακολουθούμε στην ekmathisi και βρίσκουν  τη λύση που είναι κατάλληλη στα δικά σας δεδομένα και ταιριάζει στις ανάγκες σας. Φροντίζουν κάθε λεπτομέρεια της εκπαιδευτικής διαδικασίας έτσι ώστε τίποτα να μη μείνει στη τύχη του. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζουμε την απόλυτη επιτυχία στη διαδικασία των μαθημάτων.

Περιοχές που εξυπηρετούμε:

Οι περιοχές που καλύπτονται με φυσική παρουσία καθηγητή στο χώρο σας είναι η ευρύτερη περιοχή της Αττικής και της Θεσσαλονίκης. Σε όποια περιοχή όμως και αν μένετε, είτε στην Ελλάδα, είτε στο Εξωτερικό, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε on line – διαδικτυακά  μαθήματα με τους καθηγητές μας.

Τα on line μαθήματα γίνονται με την χρήση υπολογιστή και το μόνο που απαιτείται είναι να υπάρχει σύνδεση στο internet και πολογιστής. Καθηγήτρια/της και μαθητής θα είστε στην ίδια ψηφιακή αίθουσα διδασκαλίας! Θα μιλάτε και θα κάνετε μάθημα όπως θα το κάνατε και στην τάξη ή στο ιδιαίτερο με τον καθηγητή στον χώρο σας, αλλά εσείς θα κάθεστε σπίτι σας, θα κερδίζετε χρόνο και θα έχετε την άνεσή σας.

Το εκπαιδευτικό μας σύστημα καλύπτει κάθε ανάγκη στη διαδικασία εκμάθησης ξένων γλωσσών. Καταξιωμένοι και απόλυτα εκπαιδευμένοι καθηγητές σας οδηγούν με ασφάλεια και επιτυχία στον στόχο σας.

Οι καθηγητές μας προέρχονται από αναγνωρισμένα πανεπιστήμια και χρησιμοποιούν τα κατάλληλα βιβλία. Έχουν στη διάθεσή τους διαδραστικούς πίνακες,video και  υπολογιστές , που βοηθούν στην μαθησιακή διαδικασία και ενισχύουν το ενδιαφέρον στους μαθητές. Σκοπός μας είναι να σας βοηθήσουμε να μυηθείτε και να αποκτήσετε τις γνώσεις που επιθυμείτε σε όποια γλώσσα και αν επιλέξετε.

Μαθήματα ξένων γλωσσών με τη σφραγίδα του εκπαιδευτικού οργανισμού ekmathisi!

Υπεύθυνοι Σπουδών:

Ξεκίνα ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών τώρα