Ομαδικά Online Μαθήματα Ξένων Γλωσσών

Τα Ομαδικά Online Μαθήματα ξένων γλωσσών,  ορίζεται ως η εκπαίδευση, στην οποία χρησιμοποιούνται διαδραστικά συστήματα τηλεπικοινωνιών (πλατφόρμες), με στόχο την επικοινωνία και αλληλεπίδραση μεταξύ εκπαιδευόμενων, εκπαιδευτών και εκπαιδευτικού υλικού. Με τον όρο ομαδικά Online μαθήματα ξένων γλωσσών εννοούμε ότι η διδασκαλία του εκάστοτε μαθήματος γίνεται online δηλαδή διαδικτυακά. Τα online μαθήματα γίνονται με την χρήση υπολογιστή και απαιτείται να υπάρχει σύνδεση στο internet, υπολογιστής, ακουστικά και μικρόφωνο.

Ζωντανά Ομαδικά Online Μαθήματα από την άνεση του σπιτιού μου :

Καθηγήτρια/της και μαθητές θα είμαστε στην ίδια ψηφιακή αίθουσα διδασκαλίας! Θα μιλάμε και θα κάνουμε μάθημα όπως θα το κάναμε και στην τάξη, αλλά εσείς θα κάθεστε σπίτι σας, θα κερδίζετε χρόνο προς και από το φροντιστήριο και θα γλυτώνετε και τα χρήματα για την μεταφορά σας. Θα έχετε την άνεσή σας, θα πίνετε το καφεδάκι σας. Δε θα σας ενδιαφέρει τι ώρα και πώς θα γυρίσετε από το μάθημα, θα μπορείτε να ταξιδέψετε χωρίς να χάσετε το μάθημά σας, αλλά κι αν το χάσετε θα μπορέσετε να το δείτε μαγνητοσκοπημένο.

Τα online – διαδικτυακά μαθήματα είναι για άτομα που κινητοποιούνται μόνα τους και θέλουν να μάθουν νέες γλώσσες ή να βελτιώσουν τις ήδη υπάρχουσες γνώσεις τους, χωρίς να υπάρχουν επιπλέον δεσμεύσεις με τη δουλειά που έχουν ήδη ή τη φοίτηση τους σε κάποιο εκπαιδευτικό ίδρυμα. Τα online μαθήματα μπορείτε να τα παρακολουθήσετε από το σπίτι σας, με το δικό σας ρυθμό και στους δικού σας χρόνους.

Μάθετε Ξένες Γλώσσες από την άνεση του σπιτιού σας και με το ρυθμό που εσείς επιθυμείτε

Ομαδικά Online Μαθήματα Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες πάνω στα Ομαδικά Online ιδιαίτερα μαθήματα Ξένων Γλωσσών που προσφέρουμε και ευχαρίστως να σας εξυπηρετήσουμε.

Θα μας βρείτε το 210.21.39.438 ή στο 69.49.06.17.33. Παράλληλα για οποιαδήποτε απορία σας μπορείτε να επικοινωνήσετε και γραπτώς μαζί μας στέλνοντας μας ένα email στο info@ekmathisi.edu.gr.

Η Ekmathisi σε νούμερα

0

Καθηγητές

0

Πτυχία

0

Εκπαιδευτικοί αντιπρόσωποι

0

% Ικανοποιημένοι μαθητές

Γιατί μας επιλέξετε :

Μαθήματα στα μέτρα σου!

Τα μαθήματα προσαρμόζονται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του μαθητή που στη πράξη σημαίνει ότι κάνεις μάθημα τις ημέρες και τις ώρες που είσαι διαθέσιμος και αποφασίζεις πόσο γρήγορα θέλεις να καλύψεις την ύλη!

Ο καθηγητής στο χώρο σου!

Οι έμπειροι και γεμάτοι όρεξη καθηγητές μας έρχονται στο χώρο σας και σας βοηθάνε να μάθετε Αγγλικά με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Κάνεις μάθημα με τον πιο κατάλληλο άνθρωπο!

Ο ιδανικός συνδυασμός!
 • Εκπαιδευτικοί Σύμβουλοι ανά Περιοχή,
 • Καθηγητές Αστέρια,
 • ΔΩΡΕΑΝ Online Πλατφόρμα & Μάθημα Γνωριμίας,
 • Οικονομικά Δίδακτρα,
 • Προσωποιημένο Πρόγραμμα Σπουδών.

Ενημερώστε με για τα μαθήματα !

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά το συντομότερο.

  Γειά σου, ονομάζομαι Ειρήνη Τσεμπελή και είμαι Υπεύθυνη Επικοινωνίας στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό ekmathisi.

  Αν θέλεις να σε ενημερώσω σχετικά με τα Ιδιαίτερα Μαθήματα μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου στο 69.49.06.17.33 – 210.21.39.438 ή να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου για σου τηλεφωνήσω εγώ.

  Ξεκίνα ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών τώρα