ΔΩΡΕΑΝ Μαθήματα Αγγλικών Proficiency για ενήλικες | Ekmathisi.edu.gr

ΔΩΡΕΑΝ Μαθήματα Αγγλικών επιπέδου Proficiency για ενήλικες

Θέλεις να πάρεις το Proficiency του Michigan (και άδεια διδασκαλίας έτσι ώστε να μπορείς να διδάξεις) το συντομότερο; Τότε πρέπει να ξεκινήσεις μαθήματα το συντομότερο! Έχουν περάσει χρόνια από τότε που έκανες μαθήματα αγγλικών τελευταία φορά ή δεν έχεις πάρει το Lower πρόσφατα; Κανένα πρόβλημα! Η ekmathisi φροντίζει για εσένα και σου προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα τον Ιούνιο και τον Ιούλιο.

Αρχικά να διευκρινίσουμε ότι μιλάμε για online ζωντανά μαθήματα στην εικονική αίθουσα διδασκαλίας που δεν έχει κανένα μειονέκτημα συγκριτικά με τη φυσική αίθουσα διδασκαλίας αλλά αντίθετα υπερτερεί καθώς το μάθημα βιντεοσκοπείτε και έτσι μπορείς να το παρακολουθήσεις ξανά και να επαναλάβεις ότι έχεις ήδη μάθει.

Τα ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα προσαρμογής στο επίπεδο Proficiency θα γίνουν από 16 Ιουνίου έως και 11 Ιουλίου. Από δυο φορές την εβδομάδα και το κάθε μάθημα θα έχει διάρκεια δύο ώρες. Μοναδική προϋπόθεση για να συμμετέχει κάποιος στα συγκεκριμένα μαθήματα είναι, να έχει γραφτεί στο τμήμα που ξεκινάει το Σεπτέμβριο και να έχει πληρώσει τα δίδακτρα του πρώτου μήνα.

Τα μαθήματα για το συγκεκριμένο τμήμα θα γίνονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη και ώρα 8:15 – 10:30. Τόσο κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μαθημάτων όσο και καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Στα καλοκαιρινά μαθήματα θα γίνει μια βασική επανάληψη λεξιλογίου – γραμματικής και μια γενικότερη προετοιμασία ένταξης στο επίπεδο Proficiency. Το βιβλίο που θα διδαχθεί είναι το Mastermind Grammar από Burlington Books. Ένα βιβλίο που περιλαμβάνει όλη την απαραίτητη γραμματική για το C1 και C2 επίπεδο. Είναι ξεκάθαρα η ιδανική επιλογή για μια ολοκληρωμένη επανάληψη.

Τα μαθήματα θα συνεχιστούν από 15 Σεπτεμβρίου και θα λήξουν 15 Ιουνίου 2015. Το κόστος τον μαθημάτων θα είναι μειωμένο κατά 50% για όσους εγγραφούν στα μαθήματα μέχρι και 20 Ιουλίου. Δηλαδή το ετήσιο κόστος θα ανέρχεται στα 900 ευρώ (100 ευρώ το μήνα). Η εγγραφή είναι φυσικά ΔΩΡΕΑΝ. Η πληρωμή των διδάκτρων θα πρέπει να γίνεται τις πρώτες 10 ημέρες του μήνα. Μπορείτε να κάνετε κατάθεση στη τράπεζα, να πληρώσετε μέσω Pay Pal ή ακόμη να στείλουμε άτομο στο χώρο σας (με επιπλέον χρέωση 3 ευρώ) . Φυσικά και θα λάβετε απόδειξη για τα ποσά που πληρώνετε.

Για όποια απορία έχετε και εγγραφή στο τμήμα μπορείτε  να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά στο 210.21.39.438 είτε με e-mail στο info@ekmathisi.edu.gr.

Λίγα λόγια για μένα:

 Είμαι ο Βαγγέλης Γωγούσης, καθηγητής Αγγλικών και διευθυντής σπουδών στο κέντρο ξένων γλωσσών Επικοινωνία στο Γαλάτσι. Επίσης είμαι υπεύθυνος οργάνωσης στον εκπαιδευτικό οργανισμό Εκμάθηση. Διδάσκω σε όλα τα επίπεδα από το 1993.

Δε θα με βρείτε σχεδόν ποτέ στο γραφείο. Λόγω των μαθημάτων και γιατί απλά εκεί πιστεύω ότι είναι η θέση μας ως καθηγητές. Στόχος τόσο στο φροντιστήριο Επικοινωνία, όσο και στον Εκπαιδευτικό οργανισμό Εκμάθηση είναι η συνεχής βελτίωση των μαθημάτων που παρέχουμε στους μαθητές μας. Ώστε να εξασφαλίζουμε την υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητα.

Έλα στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό ekmathisi και πέτυχε τους στόχους σου με επιτυχία. Στην ekmathisi κάθε μαθητής και μαθήτριά μας είναι ξεχωριστοί. Έλα να προσαρμόσουμε μαζί τόσο τον ρυθμό των μαθημάτων όσο και την ύλη τους σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες και απαιτήσεις. Κάνε μαθήματα τις ώρες και ημέρες που εσύ μπορείς.

Εγγραφτείτε δωρεάν στο Newsletter μας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μας δώσετε ένα αληθές όνομα και μία έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ώστε να ενημερώνεστε από εμάς σε αυτό το email αλλά και να λάβετε δωρεάν τα ebooks του εκπαιδευτικού μας υλικού.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες πάνω στα πτυχία και στα ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών που προσφέρουμε και ευχαρίστως να σας εξυπηρετήσουμε. Θα μας βρείτε το 210.21.39.438 ή στο 69.49.06.17.33. Παράλληλα για οποιαδήποτε απορία σας μπορείτε να επικοινωνήσετε και γραπτώς μαζί μας στέλνοντας μας ένα email στο info@ekmathisi.edu.gr.

Ξεκίνα ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών τώρα