Ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών – 5 λόγοι για να μας εμπιστευτείτε

Η Γερμανία έχει ηγετική θέση στην Ευρώπη σήμερα και συνεπώς τα Γερμανικά είναι μια γλώσσα που είναι ιδιαιτέρως δημοφιλής και η ζήτηση για ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών αυξάνεται συνεχώς. Πως μπορεί να μάθει κάποιος τη Γερμανική γλώσσα με τον καλύτερο τρόπο και γιατί να εμπιστευτεί την ekmathisi.edu.gr για αυτό;

1. Ιδιαίτερα Μαθήματα Γερμανικών για ενήλικες

Τα ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών για ενήλικες προσαρμόζονται στις ανάγκες και στις ιδιαιτερότητες του κάθε μαθητή και καλύπτουν τις απαιτήσεις του σε προσωπικό επίπεδο. Υπάρχουν 2 επιλογές σχετικά με τον τρόπο που μπορούν να γίνουν τα μαθήματα.

  • Ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών στα οποία ο καθηγητής έρχεται στο χώρο σου. Ο καθηγητής/τρια Γερμανικών έρχεται στο χώρο σου (εργασία ή σπίτι) και το μάθημα γίνεται τις ημέρες και τις ώρες που σε εξυπηρετούν. Το μάθημα γίνεται στο ρυθμό που μπορεί να ανταποκριθεί ο μαθητής.

  • Online Ιδιαίτερα μαθήματα γερμανικών στην εικονική αίθουσα διδασκαλίας. Το μάθημα γίνεται στην online εικονική αίθουσας διδασκαλίας που σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις το μάθημα με τον ίδιο τρόπο όπως και στα ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών στα οποία ο καθηγητής έρχεται στο χώρο σου αλλά επιπλέον μπορείς να βιντεοσκοπείς το μάθημά σου για να το δεις αργότερα όποτε εσύ επιθυμείς και όσες φορές επιθυμείς!

2. Ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών για παιδιά

Τα παιδιά μπορούν να ξεκινήσουν την εκμάθηση Γερμανικών στη Τετάρτη ή Πέμπτη δημοτικού. Τα ιδιαίτερα μαθήματα τους παρέχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν χρόνο και να αξιοιήσουν τις δυνατότητές τους .

3. Ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών για μεταξεταστέους

Ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών για παιδιά που έχουν μείνει στην ίδια τάξη . Η ύλη καλύπτεται σύντομα και με τη συνεργασία των παιδιών προχωράμε με επιτυχία στην επόμενη τάξη. Προτείνουμε για την επόμενη χρονιά ένα χαλαρό πρόγραμμα ιδιαιτέρων μαθημάτων έτσι ώστε να «περάσουμε» τη χρονιά. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

4. Ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών για Επιχειρήσεις

Ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών ειδικά σχεδιασμένα για όσους θέλουν να δουλέψουν σε Γερμανόφωνες χώρες. Εξειδικευμένα προγράμματα, σχεδιασμένα στις δικές σας απαιτήσεις και στόχους.

5. Μαθήματα Γερμανικών online

Ομαδικά μαθήματα Γερμανικών online σε συγκεκριμένες ώρες και ημέρες στην ψηφιακή αίθουσα διδασκαλίας. Τα μαθήματα βιντεοσκοπούνται και μπορείτε να τα παρακολουθήσετε αργότερα. Μάθετε Γερμανικά εύκολα και ευχάριστα από την άνεση του σπιτιού σας. Γλυτώστε χρόνο και χρήματα από τις μετακινήσεις!

Όποιον τρόπο κι αν επιλέξετε, πάντα σχεδιάζουμε τα μαθήματά μας στις δικές σας ανάγκες, προσαρμόζουμε το πρόγραμμα με τον ρυθμό που βολεύει εσάς και προσωποποιούμε τη δομή των μαθημάτων πάνω σας για τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα. Εμπιστευτείτε την εκμάθηση των Γερμανικών σας σε έμπειρους καθηγητές. Για οποιαδήποτε πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210.21.39.438 , 69.72.73.73.72 , να μας στείλετε κάποιο email ή να αφήσετε το σχόλιό σας παρακάτω.

Έλα στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό ekmathisi και πέτυχε τους στόχους σου με επιτυχία. Στην ekmathisi κάθε μαθητής και μαθήτριά μας είναι ξεχωριστοί. Έλα να προσαρμόσουμε μαζί τόσο τον ρυθμό των μαθημάτων όσο και την ύλη τους σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες και απαιτήσεις. Κάνε μαθήματα τις ώρες και ημέρες που εσύ μπορείς.

Εγγραφτείτε δωρεάν στο Newsletter μας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μας δώσετε ένα αληθές όνομα και μία έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ώστε να ενημερώνεστε από εμάς σε αυτό το email αλλά και να λάβετε δωρεάν τα ebooks του εκπαιδευτικού μας υλικού.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες πάνω στα πτυχία και στα ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών που προσφέρουμε και ευχαρίστως να σας εξυπηρετήσουμε. Θα μας βρείτε το 210.21.39.438 ή στο 69.49.06.17.33. Παράλληλα για οποιαδήποτε απορία σας μπορείτε να επικοινωνήσετε και γραπτώς μαζί μας στέλνοντας μας ένα email στο info@ekmathisi.edu.gr.

Ξεκίνα ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών τώρα