Η Μέθοδος Διδασκαλίας μας για τα μαθήματα

Η Μέθοδος Διδασκαλίας μας αποτελεί το μυστικό της επιτυχίας μας και στην ekmathisi !!!

Φροντίζουμε κάθε λεπτομέρεια της εκπαιδευτικής διαδικασίας έτσι ώστε τίποτα να μη μείνει στη τύχη. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζουμε την απόλυτη επιτυχία στη διαδικασία των μαθημάτων. Τα χαρακτηριστικά της μεθόδου μας είναι τα παρακάτω:

Μελέτα με το ρυθμό που επιθυμείς!

Ο ρυθμός τον μαθημάτων προσαρμόζεται σε αυτό που θέλεις εσύ – μπορεί να είναι χαλαρός και να κάνεις ένα μάθημα την εβδομάδα, πιο εντατικός με δύο μαθήματα την εβδομάδα ή ακόμη και υπερεντατικός σε καθημερινή βάση! Όταν έχεις εξεταστική ή πολλές υποχρεώσεις μπορείς να σταματήσεις και συνεχίσεις αργότερα! Τα μαθήματα είναι κομμένα και ραμμένα στα μέτρα σου!

Η ύλη προσαρμόζεται σε εσένα!

Κάλυψε τα κομμάτια της γλώσσας που ΕΣΥ πραγματικά θέλεις! Θέλεις να δώσεις έμφαση στα προφορικά, να μάθεις Business English ή απλά να προετοιμαστείς για τις εξετάσεις στο συντομότερο δυνατόν διάστημα; Εμείς θα σε βοηθήσουμε να μάθεις Αγγλικά εύκολα και οικονομικά.

Μελέτα όταν έχεις χρόνο!

Τα μαθήματα προσαρμόζονται στις δικές σου ανάγκες – αυτό πρακτικά σημαίνει ότι κάνεις μάθημα τις ημέρες και τις ώρες που ΕΣΥ είσαι διαθέσιμος και δε χρειάζεται έτσι να προσαρμόσεις το πρόγραμμά σου!

Ο καθηγητής έρχεται στο χώρο σου!

Οι έμπειροι και γεμάτοι όρεξη καθηγητές μας έρχονται στο χώρο σας και σας βοηθάνε να μάθετε Αγγλικά με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Κάνεις μάθημα με τον πιο κατάλληλο άνθρωπο!

Πιστοποιημένοι καθηγητές!

Θέλεις να σου κάνει μάθημα ο καλύτερος ; Τότε έχεις κάνει τη σωστή επιλογή! Επιλέγουμε τους συνεργάτες μας ανάμεσα από εκατοντάδες καθηγητές – τους εκπαιδεύουμε, συντονίζουμε και επιτηρούμε όλα τα μαθήματά μας. Είναι απλό εμπιστεύσου τους εκπαιδευτές των καθηγητών – εμπιστεύσου απλά τους καλύτερους!

Φορείς Πιστοποίησης!

Cambridge FCE – CPE , Michigan ECCE – ECPE, ESB, TOEIC – TOEFL (ETS), IELTS, MSU CELP – CELC, City and Guilds  . . . σας φαίνονται “κινέζικα” (?) για εμάς είναι οι πιο στενοί συνεργάτες που μας εξασφαλίζουν τη συμμετοχή σας στις εξετάσεις με τα χαμηλότερα δίδακτρα και δωρεάν βιβλία.

Επιπλέον χαρακτηριστικά της μεθόδου μας :

Συντονίζουμε τα μαθήματά μας!

Τα μαθήματά μας συντονίζονται από τους αντιπροσώπους μας, έτσι ώστε όποιο εκπαιδευτικό πρόβλημα παρουσιάζεται να λύνεται και να φροντίζουμε την ομαλή διεξαγωγή των μαθημάτων σας

Συνεχής υποστήριξη!

Τα κορίτσια μας στη γραμματεία πάντα με το χαμόγελο είναι έτοιμα να σας εξυπηρετήσουν και να απαντήσουν κάθε ερώτησή σας και να λύσουν όλες τις απορίες σας!

Εκπαιδευτικό
Σύστημα

Το εκπαιδευτικό μας σύστημα καλύπτει κάθε ανάγκη στη διαδικασία εκμάθησης Αγγλικών – διπλώματα όπως FCE, ECCE, ECPE, TOEIC, IELTS μέχρι και Αγγλικά για συγκεκριμμένο σκοπό όπως Business English, Medical English, Banking English κλπ.

Online Μαθήματα με Καθηγητή!

Αν δε μένεις σε μια περιοχή που καλύπτουμε τότε μπορείς να κάνεις online μαθήματα που διαφέρουν μόνο στο γεγονός ότι δε μπορείς να αγκαλιάσεις τον καθηγητή σου – όλα τα άλλα παραμένουν τα ίδια – βιβλία, μέθοδος τίποτα δεν αλλάζει!

ΔΩΡΕΑΝ Εκπαιδευτικό Υλικό!

Η σελίδα μας διαθέτει άφθονο εκπαιδευτικό υλικό που διατίθεται δωρεάν σε όλους. Μπορείτε να βρείτε και να κατεβάσετε e-books, να δείτε εκπαιδευτικά βίντεο, να κάνετε τεστ αξιολόγησης, να διαβάσετε πληροφορίες για πτυχία και πολλά άλλα!

Οικονομικές Τιμές

Τα προσιτά δίδακτρα ίσα ή ακόμη και χαμηλότερα από αυτά ενός μέσου φροντιστηρίου παρέχουν σε όλους τη δυνατότητα να μάθουν ξένες γλώσσες και πληροφορική εύκολα και οικονομικά στο χώρο σας χωρίς περιττές μετακινήσεις.

Ξεκίνα ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών τώρα