Ημερομηνίες Εξετάσεων ECCE-ECPE Μαΐου 2018 | Ekmathisi.edu.gr

Ημερομηνίες Εξετάσεων ECCE-ECPE περιόδου Μαΐου 2018

Οι ημερομηνίες, τα εξέταστρα και οι περίοδοι εγγραφών για τις ερχόμενες εξετάσεις ECCE και ECPE. Που διοργανώνονται στην Ελλάδα, από την Ελληνοαμερικανική Ένωση, ανακοινώθηκαν και είναι οι ακόλουθες:

Εξέταση

Ημερομηνία 

Εξέταστρα

Περίοδος Εγγραφών

ECCE 19 Μαΐου 2018 160 €  01 – 28/02/2018
ECPE 20 Μαΐου 2018 180 €  01 – 28/02/2018

Οι γραπτές εξετάσεις διεξάγονται Σάββατο ή Κυριακή, ενώ οι προφορικές εξετάσεις την ίδια, προγενέστερη ή μεταγενέστερη ημερομηνία. Πριν ή μετά τη διεξαγωγή των γραπτών εξετάσεων.

Ειδικές Συνθήκες Συμμετοχής στις εξετάσεις

Το Πανεπιστήμιο του Michigan, επιτρέπει στους υποψηφίους με ειδικές ικανότητες, να ζητήσουν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις υπό ειδικές συνθήκες. Τέτοιες ειδικές συνθήκες ή τροποποιήσεις αποσκοπούν στη λιγότερο δυνατή επιβάρυνση του υποψηφίου. Λόγω της πάθησής του κατά τη διάρκεια της εξέτασης, αλλά και στην όσο πιο ακριβή αξιολόγηση των γλωσσικών δεξιοτήτων που εξετάζονται. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε ΕΔΩ.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το Κέντρο Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης:

Tηλέφωνα: 2103680000 (Αθήνα), 2310557600 (Θεσσαλονίκη)

Μπορείτε να δείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε σχετικά με τα πτυχία ECCE και ECPE και να προετοιμαστείτε κατάλληλα για τις εξετάσεις.

 

Στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό Ekmathisi , θα βρείτε ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών προσαρμοσμένα στο πρόγραμμα, τις ανάγκες σας και στο επίπεδο σας, δηλαδή, κάνετε μαθήματα που είναι κομμένα και ραμμένα στα μέτρα σας. Αν πάλι δεν έχετε αρκετό ελεύθερο χρόνο, μπορείτε να παρακολουθήσετε τα Ιδιαίτερα Μαθήματα Αγγλικών, μέσω Video που είναι διαθέσιμα όποια ημέρα και ώρα εσείς τα χρειάζεστε και μπορείτε να τα βρείτε στη σελίδα μας online-courses.edu.gr.

 

Στην Ekmathisi δεν σταματάμε ποτέ την δημιουργία εκπαιδευτικού υλικού για να βελτιώσετε και να ενδυναμώσετε τις γνώσεις σας με τα δωρεάν ebooks που σας προσφέρουμε.

Έλα στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό ekmathisi και πέτυχε τους στόχους σου με επιτυχία. Στην ekmathisi κάθε μαθητής και μαθήτριά μας είναι ξεχωριστοί. Έλα να προσαρμόσουμε μαζί τόσο τον ρυθμό των μαθημάτων όσο και την ύλη τους σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες και απαιτήσεις. Κάνε μαθήματα τις ώρες και ημέρες που εσύ μπορείς.

Εγγραφτείτε δωρεάν στο Newsletter μας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μας δώσετε ένα αληθές όνομα και μία έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ώστε να ενημερώνεστε από εμάς σε αυτό το email αλλά και να λάβετε δωρεάν τα ebooks του εκπαιδευτικού μας υλικού.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες πάνω στα πτυχία και στα ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών που προσφέρουμε και ευχαρίστως να σας εξυπηρετήσουμε. Θα μας βρείτε το 210.21.39.438 ή στο 69.49.06.17.33. Παράλληλα για οποιαδήποτε απορία σας μπορείτε να επικοινωνήσετε και γραπτώς μαζί μας στέλνοντας μας ένα email στο info@ekmathisi.edu.gr.

Ξεκίνα ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών τώρα