Δωρεάν Μαθήματα Ξένων Γλωσσών – 10 Τρόποι

Θες να μάθεις και εσύ πως μπορείς να κάνεις Δωρεάν Μαθήματα Ξένων Γλωσσών; Η κρίση έχει χτυπήσει τη πόρτα μας για τα καλά και η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές δε περισσεύουν καθόλου χρήματα για τη προσωπική μας εκπαίδευση που όμως έχει γίνει πολύ πιο απαραίτητη από ότι ήταν στο παρελθόν.

Η εκμάθηση ξένων γλωσσών, ιδιαίτερα, είναι πρωταρχικής σημασίας καθώς είναι απαραίτητο προσόν είτε για να βρούμε εργασία στο εσωτερικό είτε για να πάρουμε το δρόμο της ξενιτιάς.

Η λύση

Σας προτείνω 10 τρόπους για να βελτιώσετε τη ξένη γλώσσα που σας ενδιαφέρει (Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Ρώσικα, Κινέζικα, Τούρκικα) ΔΩΡΕΑΝ με online δραστηριότητες που μπορείτε να βρείτε σε διάφορες σελίδες. Αρχικά να σας τονίσω ότι πώρωτα από όλα εμείς στην ekmathisi έχουμε φροντίσει να σας ετοιμάσουμε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ υλικό που ελπίζουμε να βρίσκετε χρήσιμο και είναι φυσικά εντελώς δωρεάν και χωρίς τη παραμικρή υποχρέωση από τη δική σας πλευρά. Έχουμε ετοιμάσει διάφορα e-books αλλά επίσης και Videoή άλλα χρήσιμα αρχεία που σίγουρα θα σας βοηθήσουν.

«Βαγγέλη, είναι αυτό αρκετό;» θα με ρωτήσετε και φυσικά όχι θα σας απαντήσω αλλά τουλάχιστον είναι η αρχή και είναι δωρεάν.

«Θα μπορέσω με αυτές τις σελίδες να μάθω μια ξένη γλώσσα;» Εδώ πάλι θα σας στεναχωρήσω καθώς οι παρακάτω σελίδες είναι πολύ χρήσιμες και περιέχουν πολύ υλικό που όμως μόνο με τη καθοδήγηση ενός δασκάλου μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε πλήρως.

Ξεκινάμε λοιπόν:

Δωρεάν Μαθήματα Ξένων Γλωσσών – Αγγλικά

1. Μαθήματα Αγγλικών με το BBC Learning English (https://www.bbc.co.uk/worldservice/learningenglish/)
Δε νομίζω ότι χρειάζεται και ιδιαίτερες συστάσεις – μαθήματα Αγγλικών από το BBC μέσα από μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων που σε βοηθούν να μάθεις ευχάριστα.

2. Μαθήματα Αγγλικών με το LiveMocha
Μάθε να μιλάς Αγγλικά με συνομιλητές και δασκάλους από όλο τον κόσμο, δίνει έμφαση στο προφορικό λόγο.

3. Μαθήματα Αγγλικών με το https://www.click-me.gr/ekpaideysi-menu/agglika-menu.html
Μια ομάδα καθηγητών – φοιτητών ετοιμάζει χρήσιμο υλικό για την Αγγλική γλώσσα και κυρίως είναι δωρεάν

4. Μάθε Αγγλικά με το https://www.hugosite.com/
Για όσους δεν ξέρουν καθόλου Αγγλικά. Με 365 Video στο Youtube θα έχουν μάθει να συνεννοούνται αρκετά καλά.

5. Μάθε Αγγλικά με το https://www.hugosite.com/
Για όσους δεν ξέρουν καθόλου Αγγλικά. Με 365 Video στο Youtube θα έχουν μάθει να συνεννοούνται αρκετά καλά.

6. Μαθήματα Αγγλικών με το https://www.youtube.com/user/duncaninchina
Τα πιο ευχάριστα και διασκεδαστικά video στο Youtube για βελτίωση της ακουστικής στα Αγγλικά. Για μέσο και επάνω επίπεδο.

7. Μαθήματα Αγγλικών με https://www.englishlearner.com/
Για όσους ξέρουν τα απολύτως βασικά ή έχουν ξεχάσει όσα έκαναν στο φροντιστήριο είναι ένα καλό εργαλείο να φρεσκάρουν ή να μάθουν γραμματική και συντακτικό.

8. Μάθε Αγγλικά με https://funeasyenglish.com/writing-the-english-alphabet.htm
Αγγλικά που σας μαθαίνουν ακόμα και το τρόπο γραφής του κάθε γράμματος. Ιδανικό για προσχολικές ηλικίες ή αναλφάβητους.

Δωρεάν Μαθήματα Ξένων Γλωσσών – Τούρκικα

1. Μαθήματα Τουρκικών με το https://turkish.pgeorgalas.gr/
Πολύ χρήσιμη και ιδιαίτερα περιεκτική αυτή η σελίδα εκμάθησης Τουρκικών.

Δωρεάν Μαθήματα Ξένων Γλωσσών – Γερμανικά

1. Μαθήματα Γερμανικών με https://www.deutschakademie.de/online-deutschkurs/griechisch/

 

Μάθε μια ξένη γλώσσα (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Πορτογαλικά, Ρωσικά, Πολωνικά, Τούρκικα, Αραβικά, Ιαπωνικά και Κινέζικα) με το https://www.busuu.com/enc/

 

Αν σας άρεσε το άρθρο αφήστε το σχόλιό σας και κάντε like στο facebook

Έλα στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό ekmathisi και πέτυχε τους στόχους σου με επιτυχία. Στην ekmathisi κάθε μαθητής και μαθήτριά μας είναι ξεχωριστοί. Έλα να προσαρμόσουμε μαζί τόσο τον ρυθμό των μαθημάτων όσο και την ύλη τους σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες και απαιτήσεις. Κάνε μαθήματα τις ώρες και ημέρες που εσύ μπορείς.

Εγγραφτείτε δωρεάν στο Newsletter μας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μας δώσετε ένα αληθές όνομα και μία έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ώστε να ενημερώνεστε από εμάς σε αυτό το email αλλά και να λάβετε δωρεάν τα ebooks του εκπαιδευτικού μας υλικού.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες πάνω στα πτυχία και στα ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών που προσφέρουμε και ευχαρίστως να σας εξυπηρετήσουμε. Θα μας βρείτε το 210.21.39.438 ή στο 69.49.06.17.33. Παράλληλα για οποιαδήποτε απορία σας μπορείτε να επικοινωνήσετε και γραπτώς μαζί μας στέλνοντας μας ένα email στο info@ekmathisi.edu.gr.

Ξεκίνα ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών τώρα