Απλός Αόριστος – Ανώμαλα Ρήματα

Είναι μια πολύ χρήσιμη παρουσίαση του PowerPoint, εισαγωγή στον “Απλός Αόριστος – Ανώμαλα Ρήματα”. Οι μαθητές καλούνται να απαντήσουν στις ερωτήσεις, χρησιμοποιώντας τη σωστή μορφή του Απλού Αορίστου των ανώμαλων ρημάτων.

Πολλά ρήματα δεν ακολουθούν στο σχηματισμό τους τους κανόνες των άλλων ρημάτων. Παρουσιάζουν ανωμαλία ή στο θέμα ( see – αόρ. saw) ή στην κλίση τους. Τα ρήματα αυτά, λέγονται ανώμαλα ρήματα».

Πως θα τα μάθω;

Δυστυχώς όμως δεν υπάρχει ο εύκολος τρόπος για να τα μάθετε.  Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να τα απονημονεύσετε. Αυτό φυσικά μπορεί να γίνει μόνο με πολλές επαναλήψεις.

Πριν ξεκινήσετε να μελετάτε το αρχείο, θα πρέπει να χαλαρώσετε, πάρτε μερικές βαθιές αναπνοές και να πείτε στον εαυτό σας, «Μπορώ να. Θα το κάνω. Είναι εύκολο! Μια θετική στάση — η μισή μάχη.

Ναι, η διάθεση — είναι ένα μεγάλο πράγμα! Έτσι, το πρώτο βήμα έχει γίνει. Ελπίζουμε να σας φανεί χρήσιμο και να σας βοηθήσει στη μελέτη σας.

Πατήστε στο κουμπί DOWNLOAD για να κατεβάσετε το φύλλο εργασίας.

Απλός Αόριστος - Ανώμαλα Ρήματα button

Έλα στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό ekmathisi και πέτυχε τους στόχους σου με επιτυχία. Στην ekmathisi κάθε μαθητής και μαθήτριά μας είναι ξεχωριστοί. Έλα να προσαρμόσουμε μαζί τόσο τον ρυθμό των μαθημάτων όσο και την ύλη τους σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες και απαιτήσεις. Κάνε μαθήματα τις ώρες και ημέρες που εσύ μπορείς.

Εγγραφτείτε δωρεάν στο Newsletter μας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μας δώσετε ένα αληθές όνομα και μία έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ώστε να ενημερώνεστε από εμάς σε αυτό το email αλλά και να λάβετε δωρεάν τα ebooks του εκπαιδευτικού μας υλικού.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες πάνω στα πτυχία και στα ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών που προσφέρουμε και ευχαρίστως να σας εξυπηρετήσουμε. Θα μας βρείτε το 210.21.39.438 ή στο 69.49.06.17.33. Παράλληλα για οποιαδήποτε απορία σας μπορείτε να επικοινωνήσετε και γραπτώς μαζί μας στέλνοντας μας ένα email στο info@ekmathisi.edu.gr.

Ξεκίνα ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών τώρα