Ανώμαλα ρήματα Λίστα με Παραδείγματα, Εικόνες και Προφορές

Αυτή είναι μια πλήρης λίστα με ανώμαλα ρήματα που περιέχει εικόνες, παραδείγματα και προφορές. Τα περισσότερα ρήματα έχουν τρία ή τέσσερα παραδείγματα, αλλά θα βρείτε κάποια με περισσότερα. Σε αυτή τη λίστα με ρήματα, τα πιο συχνά ρήματα που χρησιμοποιούνται στο speaking και writing. Εμφανίζονται με κόκκινο και βαθμολογούνται με αστέρια. Προφορά είναι κυρίως Βρετανική. Οι εικόνες δεν έχουν καμία σχέση με τα παραδείγματα. Αλλά νομίζω ότι είναι απαραίτητο να κατανοήσουμε και να μάθουμε τα ρήματα γρηγορότερα. Οι εικόνες θα βοηθήσει τους μαθητές να κατανοήσουν το νόημα των λέξεων , ή τουλάχιστον θα έχουν την δυνατότητα να ζωγραφίσουν τις εικόνες.

Πάτησε στο εικονίδιο DOWNLOAD για να κατεβάσεις το φύλλο εργασίας

download-button-orange

Έλα στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό ekmathisi και πέτυχε τους στόχους σου με επιτυχία. Στην ekmathisi, κάθε μαθητής και μαθήτρια μας είναι ξεχωριστοί. Έλα να προσαρμόσουμε μαζί, τόσο τον ρυθμό των μαθημάτων, όσο και την ύλη τους σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες και απαιτήσεις. Κάνε μαθήματα τις ώρες και ημέρες που εσύ μπορείς.

Εγγραφτείτε δωρεάν στο Newsletter μας. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να μας δώσετε ένα αληθές όνομα και μία έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), ώστε να ενημερώνεστε από εμάς σε αυτό το email, αλλά και να λάβετε δωρεάν τα ebooks του εκπαιδευτικού μας υλικού.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες πάνω στα πτυχία και στα ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών  ,που προσφέρουμε και ευχαρίστως να σας εξυπηρετήσουμε. Θα μας βρείτε το 210.21.39.438 ή στο 69.49.06.17.33. Παράλληλα, για οποιαδήποτε απορία σας μπορείτε να επικοινωνήσετε και γραπτώς μαζί μας, στέλνοντας μας ένα email στο info@ekmathisi.edu.gr.

Ξεκίνα ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών τώρα