Αγγλικά βιβλία για Proficiency | Ekmathisi.edu.gr

Αγγλικά βιβλία για Proficiency

Θέλεις να πάρεις το Proficiency και αναρωτιέσαι ποιά είναι τα καλύτερα Αγγλικά βιβλία για Proficiency? Άκου τους ειδικούς και ξεκίνα ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών με τους καλύτερους καθηγητές και τα καλύτερα βιβλία.

Η καλύτερη προετοιμασία για να γίνει σωστά χωρίς να χάνεται πολύτιμος χρόνος πρέπει εκτός από έμπειρους καθηγητές Αγγλικών να περιλαμβάνει και τα σωστά βιβλία.

Στην Εκμάθηση ως απαραίτητο εφόδιο στα Αγγλικά βιβλία για Proficiency που θα πρέπει να έχει κάποιος υπόψιν του αναφέρουμε τα παρακάτω:

1. Mastermind – Burlington Books

Ένα βιβλίο Use of English που πραγματικά βοηθάει ώστε η μετάβαση από το Lower στο Proficiency να γίνει όσο το δυνατόν πιο ομαλά. Περιέχει 26 κεφάλαια από τα οποία τα 13 είναι γραμματική (grammar) και τα υπόλοιπα 13 λεξιλόγιο (vocabulary). Στα 13 κεφάλαια γραμματικής αναλύονται λεπτομερώς όλα τα απαραίτητα γραμματικά φαινόμενα που είναι απαραίτητα για την επιτυχία στις εξετάσεις του Proficiency. Οι ασκήσεις προετοιμάζουν τους μαθητές τόσο για τις εξετάσεις του Cambridge Proficiency όσο και του Michigan Proficiency.

2. ECPE Honors

To ECPE Honors είναι ένα Course Book αποκλειστικά αφιερωμένο στις εξετάσεις του Michigan Proficiency. Αποτελείται από 10 κεφάλαια που αναλύουν την ύλη σε όλα τα επίπεδα: Listening, Writing, GCVR και Speaking. Μέσα στο βιβλίο εμπεριέχονται επίσης πολλά tips που βοηθούν τους μαθητές ουσιαστικά.

3. Final Countdown New Edition – Practice Tests.

Υπάρχουν πολλά βιβλία με Practice Tests για το ECPE αλλά τα καλύτερα, σύμφωνα με την γνώμη μας είναι το βιβλίο Final Countdown. Περιέχει 8 full-length ECPE practice tests, Vocabulary Consolidation μετά από κάθε test, writing tutorial με συμβουλές για το πώς να αναπτύξεις κάθε θέμα του writing και εκτενείς συμβουλές και στρατηγικές για τις εξετάσεις.

Τι τα κάνει να ξεχωρίζουν;

  • Αναλυτικότατο Introductory part

  • Διαδραστικό Software

  • Ξεχωριστό writing section με πλάνα και υποδείγματα εκθέσεων.

Mastermind
Burlington Books
ECPE Honors Final Countdown
New Edition
Practice Tests

Αν λοιπόν, έχετε ως στόχο το Proficiency τότε τα παραπάνω βιβλία θα αποτελέσουν σημαντικό εφόδιο σας πριν τις εξετάσεις. Πολύ χρήσιμα βιβλία με σωστή δομή και περιεχόμενο. Στην Εκμάθηση χρησιμοποιούμε ευρύτατα τα παραπάνω Αγγλικά βιβλία για Proficiency, αν θέλετε και εσείς να περάσετε τις εξετάσεις ελάτε να μάθουμε μαζί τα σωστά βήματα επιτυχίας. Τηλεφωνήστε μας στο 210.21.39.438 και στο 69.72.73.73.72 ή αφήστε μας ένα email στο info@ekmathisi.edu.gr για οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με τα Αγγλικά Βιβλία για το Proficiency ή τα ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών.

Έλα στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό ekmathisi και πέτυχε τους στόχους σου με επιτυχία. Στην ekmathisi κάθε μαθητής και μαθήτριά μας είναι ξεχωριστοί. Έλα να προσαρμόσουμε μαζί τόσο τον ρυθμό των μαθημάτων όσο και την ύλη τους σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες και απαιτήσεις. Κάνε μαθήματα τις ώρες και ημέρες που εσύ μπορείς.

Εγγραφτείτε δωρεάν στο Newsletter μας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μας δώσετε ένα αληθές όνομα και μία έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ώστε να ενημερώνεστε από εμάς σε αυτό το email αλλά και να λάβετε δωρεάν τα ebooks του εκπαιδευτικού μας υλικού.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες πάνω στα πτυχία και στα ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών που προσφέρουμε και ευχαρίστως να σας εξυπηρετήσουμε. Θα μας βρείτε το 210.21.39.438 ή στο 69.49.06.17.33. Παράλληλα για οποιαδήποτε απορία σας μπορείτε να επικοινωνήσετε και γραπτώς μαζί μας στέλνοντας μας ένα email στο info@ekmathisi.edu.gr.

Ξεκίνα ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών τώρα