Πανελλήνιο Τηλέφωνο Επικοινωνίας

210.21.39.438

69.49.06.17.33

Αθήνα - Πειραιάς - Αττική - Θεσσαλονίκη

Ιδιαίτερα Μαθήματα Ξένων Γλωσσών στο χώρο σας προσαρμοσμένα στο πρόγραμμα και τις ανάγκες σας!

Μαθήματα Αγγλικών για Ενήλικες Online

mathimata-agglikwn-gia-enilikesΕίσαι ενήλικας και θέλεις να ξεκινήσεις ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών; Εμπιστεύσου την Εκμάθηση και εκμεταλεύσου τα πλήρως προσαρμόσιμα προγράμματα που παρέχουμε. Μάθε Αγγλικά όταν μπορείς απ'όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι! Από την εμπειρία μας στα ιδιαίτερα μαθήματα, κατανοούμε ότι ως ενήλικας μπορεί να μην διαθέτετε πολλές ώρες ή/και το πρόγραμμά σας να αλλάζει συνεχώς και πολλές φορές χωρίς προειδοποίηση. Έτσι έχουμε διαμορφώσει ένα ευέλικτο πρόγραμμα το οποίο να μπορεί να ανταπεξέλθει στις δικές σας απαιτήσεις και προτιμήσεις. Πιο αναλυτικά:

Αρχικά να αναφέρουμε ότι τόσο τεχνικά όσο και εκπαιδευτικά, το πρόγραμμα προσαρμόζεται πλήρως στα μέτρα του κάθε μαθητή. Έτσι ο μαθητής επιλέγει τις ημέρες και ώρες που τον εξυπηρετούν καλύτερα. Παράλληλα το πρόγραμμα, η ύλη αλλά και ο ρυθμός των μαθημάτων προσαρμόζονται σύμφωνα με τις ανάγκες και απαιτήσεις του κάθε μαθητή ξεχωριστά προκειμένου το μάθημα να είναι ουσιαστικό, ευχάριστο, να μην κουράζει τον μαθητή και παράλληλα να παραμένει εύκολο στην κατανόηση.

Επίσης, υπάρχει και η δυνατότητα online μαθημάτων Αγγλικών. Έτσι άμα δουλεύετε πολλές ώρες την ημέρα και έχετε χρόνο μόνο αργά το βράδυ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Παράλληλα αν ταξιδεύετε λόγο δουλειάς συνεχώς ή βρίσκεστε στο εξωτερικό τότε τα online μαθήματα αποτελούν επίσης την χρυσή τομή προκειμένου να μάθετε τα Αγγλικά σωστά και να κρατήσετε επαφή με την Ελλάδα και με κάποιον Έλληνα έμπειρο καθηγητή Αγγλικών ο οποίος θα μπορεί να σας εξηγήσει ο,τιδήποτε χρειαστείτε στα Ελληνικά.

Μερικές από τις δυνατότητες την ψηφιακής αίθουσας online μαθημάτων Αγγλικών που χρησιμοποιούμε μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video:

Συνοπτκά, μπορούν:

  • Nα ακούνε όλοι μαζί τις ασκήσεις ακουστικών (listening) και να σημειώνουν τις σωστές απαντήσεις.
  • Να παρακολουθούν ταυτόχρονα ένα βίντεο και να το σχολιάζουν.
  • Να συνδέονται όλοι μαζί στην ίδια σελίδα στο διαδίκτυο με το πάτημα ενός κουμπί ΜΟΝΟ.
  • Να μοιράζονται κάθε είδους εφαρμογή από οποιοδήποτε μαθητή.mathimata-agglikwn-gia-enilikes-online
  • Να μπορούν να ΞΑΝΑΔΟΥΝ όλο το μάθημά τους όποτε θέλουν.
  • Να τους προσφερθεί απομακρυσμένη βοήθεια από οποιοδήποτε τεχνικό του φροντιστηρίου ΧΩΡΙΣ να χρειαστεί να κάνουν τίποτα.
  • Και πολλά πολλά άλλα...

Για οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με τα μαθήματα Αγγλικών για ενήλικες online, μη διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε στο 210.21.39.438, 69.72.73.73.72 ή να μας στείλετε ένα email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Στην κορυφή