Πανελλήνιο Τηλέφωνο Επικοινωνίας

210.21.39.438

69.49.06.17.33

Αθήνα - Πειραιάς - Αττική - Θεσσαλονίκη

Ιδιαίτερα Μαθήματα Ξένων Γλωσσών στο χώρο σας προσαρμοσμένα στο πρόγραμμα και τις ανάγκες σας!

Διαδικασία Έναρξης & Υλοποίησης Μαθημάτων για Επιχειρήσεις

Ενδιαφέρεστε να ξεκινήσετε μαθήματα ξένων γλωσσών για την επιχείρησή σας; Ελάτε στην Εκμάθηση ώστε με την βοήθειά μας να επιτεύξετε τους στόχους σας. Παρακάτω ακολουθεί η διαδικασία που ακολουθάμε πριν και κατά την διάρκεια των μαθημάτων:

 1. Ενημέρωση στην εταιρεία σας απο ένα εκπαιδευτικό μας σύμβουλο.
  Πείτε μας τις ανάγκες τις εταιρείας σας και τους εκπαιδευτικούς στόχους που θέλετε να θέσετε ώστε με την εμπειρία του εκπαιδευτικού μας συμβούλου να διαμορφώσουμε το πρόγραμμα που εσείς χρειάζεστε.
 2. Δωρεάν κατάταξη επιπέδων ( εκτός αρχαρίων)
  Παρέχουμε δωρεάν κατάταξη των εργαζομένων που θέλετε να επιμορφώσετε, ώστε να διαπιστώσουμε το επίπεδο στο οποίο βρίσκονται στην ξένη γλώσσα που επθυμείτε να μάθετε.
 3. Ένταξη Επιχείρησης στο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ - ΛΑΕΚ 0,45%
  Μπορείτε προεραιτικά να εντάξετε την επιχείρησή σας στο επιδοτούμενο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ ώστε να πραγματοποιήσετε τα μαθήματά σας δωρεάν ή με μειομένο κόστος.
 4. Προγραμματισμός και υλοποίηση
  Θεωρητική και πρακτική εξάσκηση της γλώσσας που έχετε επιλέξει.
 5. Τακτική αξιολόγηση των μαθητών
  Δυνατότητα τακτικής αξιολόγησης των μαθητών σας ώστε να αποτυπώνεται η εξέλιξη και πρόοδός τους.
 6. Εξετάσεις για Χορήγηση Πιστοποίησης Γλωσσομάθειας
  Στο τέλος των μαθημάτων υπάρχει η δυνατότητα πραγματοποίησης εξετάσεων για την χορήγηση πιστοποητικών επιπέδου γνώσης της ξένης γλώσσας.

Για οποιαδήποτε απορία σας ή περισσότερες και πιο αναλυτικές λεπτομέρειες σχετικά με την διαδικασία που ακολουθάμε για την έναρξη και υλοποίηση των μαθημάτων για επιχειρήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210.21.39.438 ή στο 69.72.73.73.72.

Στην κορυφή