Πανελλήνιο Τηλέφωνο Επικοινωνίας

210.21.39.438

69.49.06.17.33

Αθήνα - Πειραιάς - Αττική - Θεσσαλονίκη

Ιδιαίτερα Μαθήματα Ξένων Γλωσσών στο χώρο σας προσαρμοσμένα στο πρόγραμμα και τις ανάγκες σας!

Δωρεάν Μαθήματα Γερμανικών για Ενήλικες

german-free-lessons
10. 03. 13
Από τον: Vangelis Gogousis

Τα Γερμανικά είναι η γλώσσα του Πολιτισμού, του Goethe, του Nietzsche , του Mozart, του Beethoven, του Freud και του Einstein. Η Γερμανία αποτελεί ίσως την πιο σημαντική και δυνατή χώρα της Ευρώπης στον πνευματικό, πολιτισμικό και οικονομικό τομέα. Είναι η γλώσσα της επιστήμης, καθώς οι περισσότεροι επιστήμονες έχουν σπουδάσει σε χώρες όπου ομιλούνται τα Γερμανικά και αποτελεί τη δεύτερη πιο συχνά χρησιμοποιούμενη γλώσσα σε τομείς όπως, χημεία, φυσική και μηχανική.

Η αντίληψη που επικρατεί και χαρακτηρίζει τα Γερμανικά ως δύσκολη γλώσσα είναι εντελώς εσφαλμένη. Αποθαρρύνονται έτσι πολλοί άνθρωποι από την εκμάθηση μιας γλώσσας που αποτελεί διαβατήριο για σπουδές αρίστου επιπέδου σε πανεπιστήμια της Γερμανίας, και ανοίγει την πόρτα σε νέες επαγγελματικές ευκαιρίες.

Η πολύχρονη εμπειρία του φροντιστηρίου «Επικοινωνία» και η δοκιμασμένη μεθοδολογία μας αποτελούν εγγύηση για την επιτυχία των σπουδαστών μας στις εξετάσεις για την απόκτηση ενός ή περισσοτέρων από τα διπλώματα Γερμανικών. Οι καθηγητές μας καθιστούν την εκμάθηση της γερμανικής γλώσσας ελκυστική και προσιτή, τροποποιώντας το πρόγραμμα σπουδών και προσαρμόζοντας τις παιδαγωγικές τους στρατηγικές ανάλογα με τις ατομικές ανάγκες των παιδιών, φοιτητών και ενηλίκων.

Λαμβάνοντας υπόψη τις οικονομικές δυσκολίες που επικρατούν στην κοινωνία μας, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε τα πρώτα πραγματικά ΔΩΡΕΑΝ τμήματα Γερμανικών για ενήλικες μαθητές. Τα τμήματα είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε η εκμάθηση της γλώσσας να γίνεται εύκολα και ευχάριστα.

Έναρξη μαθημάτων από 19 Μαρτίου 2013 – Λήξη 15 Ιουνίου 2013

Κόστος μαθημάτων: ΔΩΡΕΑΝ
Κόστος βιβλίων: 50€

Το τμήμα θα λειτουργήσει μόνο με τη συμμετοχή τουλάχιστον 5 μαθητών.
Δυνατότητα online συμμετοχής στο μάθημα από το σπίτι του μαθητή.

Διαβάστε επίσης και το σχετικό ενημερωτικό φυλλάδιο για τα δωρεάν μαθήματα Γερμανικών.

Στην κορυφή