Πανελλήνιο Τηλέφωνο Επικοινωνίας

210.21.39.438

69.49.06.17.33

Αθήνα - Πειραιάς - Αττική - Θεσσαλονίκη

Ιδιαίτερα Μαθήματα Ξένων Γλωσσών στο χώρο σας προσαρμοσμένα στο πρόγραμμα και τις ανάγκες σας!

Worksheets Describing Adjectives

Τα σχολεία έχουν ήδη ξεκινήσει και οι πρώτες επαναλήψεις έχουν αρχίσει! Για να μπορέσουμε να βρούμε τους ρυθμούς μας και να μπούμε σε κανονικό πρόγγραμμα καλό θα ήταν να ξαναθυμηθούμε κάποια βασικά πράγμματα κάνοντας επαναλήψεις.

Εμείς συνεχίζουμε να ετοιμάζουμε υλικό για να βοηθήσουμε τους μαθητές μας να βελτιώσουν τα Αγγλικά τους χωρίς να χρειαστείτε να κάνουν μαθήματα. Στην Ekmathisi προσπαθούμε καθημερινά να προσφέρουμε εκατοντάδες μαθήματα υψηλού επιπέδου που βοηθάνε τους μαθητές μας να βελτιώσουν τις γνώσεις τους και το μέλλον τους!

Σας έχουμε ετοιμάσεο λοιπόν 2 φύλλα εργασίας όπου σκοπός τους είναι να ενθαρρύνει τους μαθητές να χρησιμοποιήσουν τις γνώσεις τους στα επίθετα και επίσης να μάθουν και καινούρια επίθετα. Θα βοηθήσουν τους μαθητές να μάθουν καινούρια επίθετα και να τα χρησιμοποιούν.

Καλή επανάληψη λοιπόν!!!

Πατήστε πάνω στις εικόνες για να κατεβάσετε τα φύλλα εργασίας- Worksheets.

 

adjectives-1                     adjectives-2

Αν ενδιαφέρεστε για ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε τη σελίδα μας ekmathisi.edu.gr ή να μας τηλεφωνήσετε στο 210.21.39.438 - 69.49.06.17.33 για να κανονίσετε να κάνετε μια ΔΩΡΕΑΝ συνάντηση γνωριμίας με ένα από τους καθηγητές μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες πάνω στα πτυχία και στα ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών που προσφέρουμε και ευχαρίστως να σας εξυπηρετήσουμε. Θα μας βρείτε το 210.21.39.438 ή στο 69.72.73.73.72. Παράλληλα για οποιαδήποτε απορία σας μπορείτε να επικοινωνήσετε και γραπτώς μαζί μας στέλνοντας μας ένα email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

on 26 Σεπτέμβριος 2017
Στην κορυφή