Πανελλήνιο Τηλέφωνο Επικοινωνίας

210.21.39.438

69.49.06.17.33

Αθήνα - Πειραιάς - Αττική - Θεσσαλονίκη

Ιδιαίτερα Μαθήματα Ξένων Γλωσσών στο χώρο σας προσαρμοσμένα στο πρόγραμμα και τις ανάγκες σας!

Worksheet - Why do we have to go to school ?

Πέρασα πολλές ώρες στο ιντερνέτ ψάχνοντας για ύλη για το επόμενο ποστ. Βρήκα λοιπόν ένα κείμενο με τίτλο “Why dowehave to go to school ?” και όντως είναι πολύ ενδιαφέρον  γιατί κάθε μαθητής έχει αναρωτηθεί γιατί πρέπει να πάει σχολειό και το κείμενο αυτό περιέχει την απάντηση περιληπτικά.

Το κείμενο αυτό περιέχει επίσης και τρεις ασκήσεις. Η πρώτη άσκηση είναι True ή False για την κατανόηση του κειμένου, η δεύτερη άσκηση είναι agree ή disagree, και οι μαθητές μπορούν να μοιραστούν τις απόψεις τους, και η τρίτη άσκηση είναι μια απλή άσκηση με ερωτήσεις και απαντήσεις με βάση την άποψη του μαθητή.

Το κείμενο μιλάει για γενικές αλήθειες και είναι γραμμένο σε Present Simple. Αν παρακολουθήσετε το παρακάτω video μπορείτε θα δείτε ένα Ιδιαίτερο Μάθημα Αγγλικής Γραμματικής μέσω Video για τη σωστή χρήση του Present Simple.

Αν σας άρεσε το μάθημα, μπορείτε να βρείτε ένα μεγάλο αριθμό Ιδιαίτερων Μαθημάτων Αγγλικών μέσω βίντεο στη καινούρια μας σελίδα online-courses.edu.gr.

Αν πάλι ενδιαφέρεστε για ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε τη σελίδα μας ekmathisi.edu.gr ή να μας τηλεφωνήσετε στο 210.21.39.438 - 69.49.06.17.33 για να κανονίσετε να κάνετε μια ΔΩΡΕΑΝ συνάντηση γνωριμίας με ένα από τους καθηγητές μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες πάνω στα πτυχία και στα ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών που προσφέρουμε και ευχαρίστως να σας εξυπηρετήσουμε. Θα μας βρείτε το 210.21.39.438 ή στο 69.72.73.73.72. Παράλληλα για οποιαδήποτε απορία σας μπορείτε να επικοινωνήσετε και γραπτώς μαζί μας στέλνοντας μας ένα email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Πατήστε το εικονίδιο για να κατεβάσετε το αρχείο.

Why-do-Ι-have-to-g-to-school

 

on 09 Σεπτέμβριος 2017
Στην κορυφή