Πανελλήνιο Τηλέφωνο Επικοινωνίας

210.21.39.438

69.49.06.17.33

Αθήνα - Πειραιάς - Αττική - Θεσσαλονίκη

Ιδιαίτερα Μαθήματα Ξένων Γλωσσών στο χώρο σας προσαρμοσμένα στο πρόγραμμα και τις ανάγκες σας!

10 Λόγοι να επιλέξετε την Ekmathisi για Ιδιαίτερα Μαθήματα Ξένων Γλωσσών

Ekmathisi είναι ο εκπαιδευτικός οργανισμός που αλλάζει τα δεδομένα στην εκμάθηση ξένων γλωσσών. Τώρα όλοι μπορούν να μάθουν ξένες γλώσσες στο χώρο τους (σπίτι ή εργασία) από καταξιωμένους καθηγητές που ακολουθούν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που ορίζεται από την Ekmathisi σε τιμές ίσες ή και χαμηλότερες από ένα μέσο φροντιστήριο.

Η Ekmathisi είναι η προσπάθεια των ιδρυτών (Βαγγέλης Γωγούσης – Έλενα Χατζηκυριάκου – Ελένη Γωγούση) του κέντρου ξένων γλωσσών Επικοινωνία, να οργανώσουνε την τεχνογνωσία, τη γνώση και την εμπειρία που έχουν αποκτήσει από τη λειτουργία του φροντιστηρίου (από το 1997) και τα ιδιαίτερα μαθήματα (από το 2008) σε ένα καινούριο οργανισμό που θα συνδυάζει τα πλεονεκτήματα των φροντιστηριακών μαθημάτων και των ιδιαιτέρων μαθημάτων.

Στην Ekmathisi θέλουμε να προσφέρουμε ποιοτικά μαθήματα ξένων γλωσσών στο χώρο των μαθητών σε τιμές φροντιστηρίου, έτσι ώστε όλοι να μπορούν να μάθουν ξένες γλώσσες εύκολα, ευχάριστα και οικονομικά.

Τόσο εμείς όσο και οι συνεργάτες μας, προσπαθούμε όλοι μαζί για το καλύτερο αποτέλεσμα με πραγματική αγάπη και επαγγελματισμό που ξεφεύγει από τη στενή έννοια της τυπικότητας, αλλά μας ενδιαφέρει να είμαστε ουσιαστικοί και αποτελεσματικοί σε κάθε τομέα , εκπαιδευτικό , οργανωτικό , υλικοτεχνικό . Αυτό αποδεικνύεται άλλωστε από την εμπιστοσύνη που μας έχουν δείξει εκατοντάδες γονείς και μαθητές από την πρώτη στιγμή που λειτουργήσαμε.

ekmathisi

 

Στην Ekmathisi φροντίζουμε κάθε λεπτομέρεια της εκπαιδευτικής διαδικασίας έτσι ώστε τίποτα να μη μείνει στη τύχη. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζουμε την απόλυτη επιτυχία στη διαδικασία των μαθημάτων.

H επιλογή των καθηγητών γίνεται με αυστηρότατα κριτήρια. Είναι πτυχιούχοι πανεπιστημίου, καταξιωμένοι καθηγητές με όρεξη για δουλειά, γνώστες του αντικειμένου τους και ειδικά εκπαιδευμένοι στο σύστημα διδασκαλίας μας.

  • Εκπαιδευμένοι στο σύστημα διδασκαλίας μας
  • Καταξιωμένοι καθηγητές
  • Εξειδικευμένοι στις εξετάσεις γλωσσομάθειας και στη διδασκαλία ξένων γλωσσών για συγκεκριμένο σκοπό (πχ Business English, Medical English κτλ)
  • Διδάσκουν στο χώρο σας ή με online μαθήματα.

Όλα τα μαθήματα ( ιδιαίτερα ατομικά μαθήματα στο χώρο σας – μαθήματα στο χώρο σας σε ομάδες 2 ή 3 ατόμων – ιδιαίτερα ατομικά μαθήματα με online διδασκαλία – ομαδικά μαθήματα με online διδασκαλία) ακολουθούν το πετυχημένο σύστημα που έχει αναπτυχθεί εδώ και 15 χρόνια στο φροντιστήριο Επικοινωνία προσαρμοσμένο στις ιδιαιτερότητες των μαθητών.

Θέλουμε να προσφέρουμε ποιοτικά μαθήματα ξένων γλωσσών στο χώρο των μαθητών σε τιμές φροντιστηρίου  έτσι ώστε όλοι να μπορούν να μάθουν ξένες γλώσσες εύκολα, ευχάριστα και οικονομικά.    

10 λόγοι λοιπόν για να μας επιλέξετε.

1. Το εκπαιδευτικό μας σύστημα καλύπτει κάθε ανάγκη στη διαδικασία εκμάθησης ξένων γλωσσών. Είμαστε σαφείς και συγκεκριμένοι. Η διάρκεια κάθε προγράμματος είναι καθορισμένη με βάση τον στόχο και το επίπεδο του κάθε μαθητή και γνωστή από το πρώτο μάθημα γνωριμίας μαζί του.

2. Καταξιωμένοι και απόλυτα εκπαιδευμένοι καθηγητές σας οδηγούν με ασφάλεια και επιτυχία στην εκμάθηση ξένων γλωσσών. Είμαστε καθηγητές Ξένων Γλωσσών με μεγάλη εμπειρία και πολύπλευρη γνώση του χώρου και του αντικειμένου μας.

3. Εκπαιδευτικοί σύμβουλοι γνώστες του αντικειμένου πάντα πρόθυμοι να σας βοηθήσουν να βρείτε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που σας ταιριάζει και να σας λύσουν κάθε απορία. Είναι όλοι άτομα με παιδεία, υπεύθυνα και με αγάπη και ζήλο για το αντικείμενό τους

4. Εκπαιδευτικό συμβούλιο που φροντίζει την συχνή ανανέωση των προγραμμάτων και την ομαλή διεξαγωγή όλων των μαθημάτων. Φροντίζουμε να είναι όλα όπως τα περιμένατε καιεξατομικεύουμε τα μαθήματα στο πρόγραμμα και τις ανάγκες σας.

5. Εκπαιδευτικό υλικό Δωρεάν. Τα e-Books από την Ekmathisi που ενδυναμώνουν τις γνώσεις σας στην εκμάθηση ξένων γλωσσών. Επιλέγουμε ή και δημιουργούμε με προσοχή και μεθοδικότητα το εκπαιδευτικό υλικό μας.

6. Προσιτά δίδακτρα ίσα ή ακόμη και χαμηλότερα από αυτά ενός μέσου φροντιστηρίου παρέχουν σε όλους τη δυνατότητα να μάθουν ξένες γλώσσες εύκολα και οικονομικά στο χώρο σας χωρίς περιττές μετακινήσεις.

7. Διαδραστικά προγράμματα που εξασφαλίζουν το ενδιαφέρον και την ενεργητική συμμετοχή των μαθητών, ώστε να αποκτήσουν άριστη γνώση γρήγορα και ευχάριστα

8. Η διδακτική ώρα διαρκεί 60 λεπτά και όχι 45 , επιτυγχάνοντας έτσι την αύξηση του χρόνου διδασκαλίας και την πλήρη κατανόηση και εμπέδωση της διδακτέας ύλης.

9. Συνεργασόμαζτε με όλους τους αναγνωρισμένους φορείς πιστοποίησης όπως Cambridge, Michigan , Europalso , City and Guilds , Γαλλικό Ινστιτούτο , Ινστιτούτο Γκαίτε κ.τ.λ.

    10. Είμαστε γνωστοί στον χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της εκπαίδευσης και στα ιδιαίτερα μαθήματα πάνω από 20 χρόνια και εξελισσόμαστε συνεχώς!

 

Έλα στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό Ekmathisi και πέτυχε τους στόχους σου με επιτυχία. Στην Ekmathisi κάθε μαθητής και μαθήτριά μας είναι ξεχωριστοί. Έλα να προσαρμόσουμε μαζί τόσο τον ρυθμό των μαθημάτων όσο και την ύλη τους σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες και απαιτήσεις. Κάνε μαθήματα τις ώρες και ημέρες που εσύ μπορείς. Αν πάλι δεν έχετε αρκετό ελεύθερο χρόνο μπορείτε να παρακολουθήσετε τα Ιδιαίτερα Μαθήματα Αγγλικών μέσω Video που είναι διαθέσιμα όποια ημέρα και ώρα εσείς τα χρειάζεστε και μπορείτε να τα βρείτε στη σελίδα μας online-courses.edu.gr. 

 

 

Θέλετε να ενημερώνεστε σχετικά με θέματα που αφορούν την εκπαίδευση, τις ξένες γλώσσες και γενικότερα τα διπλώματα ξένων γλωσσών;

Θέλετε να λαμβάνετε δωρεάν συμβουλές για το πώς να περάσετε τις εξετάσεις αγγλικών σας ή πώς να βελτιώσετε την απόδοσή σας στα ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών που κάνετε;

Αν ναι, τότε ίσως σας ενδιαφέρει να εγγραφτείτε στην mailing list του newsletter μας όπου κάθε εβδομάδα θα ενημερώνεστε - λαμβάνετε πληροφορίες όπως:

  • Ενδιαφέρον θέματα στο χώρο της εκπαίδευσης, άρθρα και δημοσιεύσεις που δημιουργήσαμε ή βρήκαμε ενδιαφέρουσες και τις αναρτήσαμε στο blog μας.
  • Προσφορές για ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικώνιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών, ιδιαίτερα μαθήματα Γαλλικών, ιδιαίτερα μαθήματα Ιταλικών και ιδιαίτερα μαθήματα Ισπανικών. Μπορείτε να δείτε το πλήρες πρόγραμμά μας και τα μαθήματα ξένων γλωσσών που υποστηρίζουμε στην ενότητα των μαθημάτων μας.
  • Πληροφορίες για τα πτυχία ξένων γλωσσών (πτυχία Αγγλικών, Γερμανικών, Γαλλικών, Ιταλικών, Ισπανικών κτλ), άρθρα σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής των εξετάσεων, συμβουλές για επιτυχή εξέταση σε πτυχία ξένων γλωσσών καθώς συμβουλές διαβάσματος και οργάνωσης του χρόνου σας.
  • Παράλληλα με την εγγραφή σας στο newsletter μας, λαμβάνετε εντελώς δωρεάν τα e-books από το εκπαιδευτικό υλικό μας, στα οποία θα βρείτε πληροφορίες για τις εξετάσεις διαφόρων πτυχίων ξένων γλωσσών, συμβουλές για το πώς να περάσετε τις εξετάσεις, sample  tests, past papers από εξετάσεις προηγούμενων ετών και άλλα πολλά!

Εγγραφτείτε δωρεάν στο Newsletter μας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μας δώσετε ένα αληθές όνομα και μία έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ώστε να ενημερώνεστε από εμάς σε αυτό το email αλλά και να λάβετε δωρεάν τα ebooks του εκπαιδευτικού μας υλικού.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες πάνω στα πτυχία και στα ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών που προσφέρουμε και ευχαρίστως να σας εξυπηρετήσουμε. Θα μας βρείτε το 210.21.39.438 ή στο 69.72.73.73.72. Παράλληλα για οποιαδήποτε απορία σας μπορείτε να επικοινωνήσετε και γραπτώς μαζί μας στέλνοντας μας ένα email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Αν είσαι ήδη μέλος ή είχες συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό Ekmathisi, γράψε μας την άποψή σου για την εμπειρία σου να είσαι κι εσύ ένα κομμάτι της οικογένειάς μας!

H γνώμη σου μετράει και μας βοηθά να γινόμαστε καλύτεροι. Η γνώμη σου είναι πάντα σημαντική για εμάς!

Your-opinion-really-matters

 

on 30 Αύγουστος 2017
Στην κορυφή