Πανελλήνιο Τηλέφωνο Επικοινωνίας

210.21.39.438

69.49.06.17.33

Αθήνα - Πειραιάς - Αττική - Θεσσαλονίκη

Ιδιαίτερα Μαθήματα Ξένων Γλωσσών στο χώρο σας προσαρμοσμένα στο πρόγραμμα και τις ανάγκες σας!

Γι΄αυτό η γνώμη σας Μετράει!!!

Μια επιστολή που μίλησε στην καρδιά μας και τη δημοσιεύουμε χωρίς καμία αλλαγή. Δε θα μπορούσαμε να περιγράψουμε με καλύτερο τρόπο το πόσο σημαντική είναι η γνώμη σας για εμάς!!!

Η κυρία Κ.Ζ αφιέρωσε λίγο από τον χρόνο της, για να μας γράψει την προσωπική της εμεπειρία και την συμβολή του  Εκπαιδευτικού Οργανισμού Ekmathisi, στην τόσο σημαντική πρώτη της επαφή με την διδασκαλία.....

Καλησπέρα σας.
Δεν είμαι καθηγήτρια με την στενή έννοια του όρου. Δούλευα επί 22 χρόνια σε αμερικάνικη εταιρία και αμέλησα να επικυρώσω τις γνώσεις μου με κάποιο πτυχίο.
 
Πέρυσι μία μητέρα με παρακάλεσε να βοηθήσω στα Αγγλικά το κοριτσάκι της, 10 χρονών, γιατί το είχανε διώξει από 2 φροντιστήρια αγγλικών της περιοχής μας επειδή ήταν δυσλεκτικό και δεν τα κατάφερνε να ακολουθήσει τα άλλα παιδιά. Επειδή ήταν πολύτεκνη δεν είχε χρήματα αλλά αφιλοκερδώς προσφέρθηκα γιατί το λυπήθηκα το παιδάκι. Στα 2 πρώτα μαθήματα το παιδί έκλαιγε ασταμάτητα γιατί ήταν σίγουρο ότι δεν θα τα καταφέρει ποτέ.
 
Σιγά σιγά με αγάπη και επιμονή έφτασε στο σημείο να γράψει έκθεση μόνη της. Της έδωσα μέσα από τα μαθήματα αγγλικών και γαλλικών, την αυτοπεποίθεση που χρειαζόταν να προχωρήσει και τελικά να τα καταφέρει και στις δύο γλώσσες, ακόμα και στα ελληνικά. Αισθάνθηκα περήφανη σ' αυτή την δύσκολη περίπτωση, γιατί ήταν η πρώτη φορά που έκανα κανονικό μάθημα και έσπασα την κατάθλιψη και την απογοήτευση του μικρού κοριτσιού.
 
Με βοήθησε το ότι λαβαίνω κάποιες σημειώσεις από εσάς, στους χρόνους, στα ουσιαστικά, γιατί εγώ έμαθα αγγλικά μέσα από το διεθνές εμπόριο και τις συναλλαγές, τις εμπορικές συναλλαγές και τα συμφωνητικά.
 
Πρώτη εγώ πήρα θάρρος από εσάς.
 
Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Κ. Ζ
 
Ευχαριστούμε Θερμά για τα καλά σας λόγια!
feedback
 
Επισκέψου τη σελίδα μας στο Facebook και στο google και γράψε την γνώμη σου για τα μαθήματα, τους καθηγητές μας ή ό,τι άλλο εσύ νομίζεις ότι μπορεί να εκφράσει το πνεύμα του Οργανισμού Ekmathisi καλύτερα!
 
Γράψε τη κριτική σου. H γνώμη σου μετράει και μας βοηθά να γινόμαστε καλύτεροι. Η γνώμη σου είναι πάντα σημαντική για εμάς.
 
on 27 Αύγουστος 2017
Στην κορυφή