Πανελλήνιο Τηλέφωνο Επικοινωνίας

210.21.39.438

69.49.06.17.33

Αθήνα - Πειραιάς - Αττική - Θεσσαλονίκη

Ιδιαίτερα Μαθήματα Ξένων Γλωσσών στο χώρο σας προσαρμοσμένα στο πρόγραμμα και τις ανάγκες σας!

Summer Worksheet

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, μια περίοδος ξεκούρασης, παιχνιδιού αλλά και κοινωνικοποίησης, ανακάλυψης και δημιουργίας για όλους τους μικρούς μας μαθητές.Όλοι οι μαθητές ξεκουράζονται και έχουν αφήσει στην άκρη τα μολύβια και τα βιβλία, καθώς η καθημερινότητα τους πλέον έχει γεμίσει με παιχνίδι, βόλτες και σίγουρα βουτιές!

Δεν θα πρέπει όμως να ξεχνάμε, ότι σύμφωνα με πολυάριθμες έρευνες που έχουν γίνει κατά καιρούς στην  Αμερική, οι μαθητές έχουν μεγάλες γνωστικές απώλειες κατά τη διάρκεια των θερινών διακοπών.

Πως μπορούμε λοιπόν να βρούμε κατάλληλες δραστηριότητες για τα παιδιά μας, ώστε να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις τους και να έχουμε τις ελάχιστες δυνατές γνωστικές απώλειες κατα την διάρκεια του καλοκαιριού;

Τι μπορούμε να κάνουμε με τα παιδιά μας για να τους χαρίσουμε ποιοτικό χρόνο;

Μια πολύ καλή ιδέα είναι να επιλέξουμε μια γλωσσική δραστηριότητα-ενασχόληση με τη γλώσσα που μάθαινε το παιδί μας όλο το χειμώνα. Τα τραγούδια, οι ζωγραφική, τα παραμύθια,τα παιχνίδια ρόλων, οι χειροτεχνίες και οι κατασκευές είναι μερικοί από αυτούς τους τρόπους που μπορεί ο κάθε γονιός να βοηθήσει τα παιδιά του να γεμίσουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους.

Εμείς σας έχουμε ετοιμάσει κάποια εκτυπώσιμα worksheets, τα οποία μπορείτε να τα κατεβάσετε δωρεάν, να τα εκτυπώσετε και να παίξετε με τα παιδιά – μαθητές σας , μαθαίνοντας έτσι "καλοκαιρινό" λεξιλόγιο-"summer" vocabulary.

Στο πρώτο φύλλο εργασίσς, υπάρχει ένα λεξικό εικόνων που παρουσιάζει 16 διαφορετικές νέες λέξεις που απεικονίζονται με εικόνες, ακολουθούμενες από ένα παζλ αναζήτησης λέξεων για την ενίσχυση του θέματος. Στο δεύτερο φύλλο εργασίας θα πρέπει να διαβάσουν τις προτάσεις που ακολουθούνται από εικόνες και να ζωγραφίσουν τις εικόνες με βάση την πρόταση.

 

                                     at-the-beach      read-and-color

 

Στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό Ekmathisi δεν σταματάμε ποτέ την δημιουργία εκπαιδευτικού υλικού για να βελτιώσουν οι μικροί μας μαθητές τα Αγγλικά τους και να ενδυναμώσουν τις γνώσεις τους με τα δωρεάν e-books που σας προσφέρουμε.

Κατεβάστε δωρεάν το e-book"English Book for Children" και προετοιμάστε τους μικρούς μαθητές σας πριν χτυπήσει το κουδούνι! 

 funneasy

Κάθε παιδί είναι ξεχωριστό, για αυτό και κάθε μάθημα πρέπει να είναι μοναδικό με την δικιά του αξία και βαρύτητα. Για το λόγο αυτό στην Ekmathisi προσαρμόζουμε τα ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών για παιδιά πάνω στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του καθενός.

Παράλληλα, τα μαθήματα διαμορφώνονται σύμφωνα με τον ρυθμό και τον βαθμό κατανόησης των παιδιών ώστε να αφομιώνεται πλήρως η ύλη χωρίς κενά. Σκοπός μας είναι από τα πρώτα πρώτα μαθήματα έως τα μεγάλα επίπεδα, τα παιδιά να απολαμβάνουν το μάθημα, να συμμετέχουν ενεργά και μέσα από πρακτικές μεθόδους να μαθαίνουν βιωματικά τη γλώσσα και όχι μόνο θεωρητικά.

Στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό Ιδιαιτέρων Μαθημάτων Ξένων Γλωσσών Ekmathisi ανοίγουμε την αγκαλιά μας σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες. Οι εκπαιδευτικοί καθηγητές μας μπορούν μέσα από τις κατάλληλες μεθόδους που ακολουθούμε να ενισχύσουν τους μικρούς μαθητές.

Μέσα από την εμπειρία μας στη διδασκαλία και την επαφή μας με παιδιά, αντιλαμβανόμαστε και προσπαθούμε να κατανοήσουν και οι γονείς ότι ο κάθε μαθητής είναι διαφορετικός. Έτσι στην Ekmathisi προτίνουμε τα ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών ως την πιο αξιόπιστη λύση προκειμένου τα μαθήματα να μπορούν να προσαρμόζονται ακριβώς πάνω στις ανάγκες του εκάστωτε παιδιού αλλά και για να έχει ο μαθητής την απόλυτη βοήθεια και προσοχή από τον καθηγητή.

Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα που παρέχουμε για την εκμάθηση των Αγγλικών σε παιδία και εφήβους.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες πάνω στο θέμα και στα ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών που προσφέρουμε για τους μικρούς μαθητές μας και ευχαρίστως να σας εξυπηρετήσουμε. Θα μας βρείτε στο 210.21.39.438 ή στο 69.72.73.73.72. Παράλληλα για οποιαδήποτε απορία σας μπορείτε να επικοινωνήσετε και γραπτώς μαζί μας στέλνοντας μας ένα email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

on 01 Αύγουστος 2017
Στην κορυφή