Πανελλήνιο Τηλέφωνο Επικοινωνίας

210.21.39.438

69.49.06.17.33

Αθήνα - Πειραιάς - Αττική - Θεσσαλονίκη

Ιδιαίτερα Μαθήματα Ξένων Γλωσσών στο χώρο σας προσαρμοσμένα στο πρόγραμμα και τις ανάγκες σας!

10 Ταινίες Για Να Βελτιώσετε Τα Γερμανικά Σας!

Θέλετε να βελτιώσετε τα Γερμανικά σας και το επίπεδο κατανόησής σας στην καθομιλουμένη καθώς και στις διαφορετικές διαλέκτους ακούγοντας γερμανικά; Χαλαρώστε βλέποντας μία ταινία στην τηλεόραση ή στο youtube στα Γερμανικά.

Τα Γερμανικά αποτελούν μια πολύ "δυνατή" ευρωπαϊκή γλώσσα επικοινωνίας και φυσικά αξιόλογο εφόδιο για όσους την γνωρίζουν. Η άποψη που επικρατεί ότι τα Γερμανικά είναι μία από τις δυσκολότερες γλώσσες δεν είναι πλέον αληθής. Τα Γερμανικά παρουσιάζουν πολλές ομοιότητες με την Ελληνική γλώσσα, τόσο στη γραμματική όσο και στη σύνταξη.

Εκτός από τα ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών όπου έμπειροι καθηγητές Γερμανικών αναλαμβάνουν την σωστή εκπαίδευσή σας στη γλώσσα, μπορείτε μέσα από την καθημερινότητά σας να βελτιώσετε το επίπεδο κατανόησης της γλώσσας που σας ενδιαφέρει. Δύο πολύ καλοί τρόποι για να συνηθίσεις τ’ αφτιά σου στην Γερμανική γλώσσα ειναι η μουσική και οι κινηματογραφικές ταινίες.

Εξασκήστε τα Γερμανικά σας μέσα στο καλοκαίρι έτσι ώστε η αναβολή των μαθημάτων σας μέχρι τον Σεπτέμβριο να μην σας επηρεάσει καθόλου. Δείτε γερμανόφωνες ταινίες χωρίς καθόλου υπότιτλους ή με γερμανικούς υπότιτλους. Ένας εύκολος και ευχάριστος τρόπος να κάνετε listening μέσω της ταινίας.

Προσπαθείστε να δώσετε έμφαση σε ό,τι λένε στην ταινία. Συγκρατείστε ό,τι ακούσετε και δεν καταλάβατε ώστε να επανέλθετε σε αυτός μετά το τέλος της ταινίας. Αν η ταινία έχει γερμανικούς υπότιτλους τότε για κάθε άγνωστη λέξη που συναντάτε μπορείτε να κάνετε pause, να την σημειώνετε και να συνεχίζετε μετά την παρακολούθηση της ταινίας.

Οι ταινίες είναι διασκεδαστικές, είναι μία πηγή πολιτισμικών γνώσεων και ένα υπέροχο θέμα συζήτησης με Γερμανούς φίλους. Μέσα από την ακοή της γλώσσας μαθαίνεις να τη μιλάς. Με άλλα λόγια, η ομιλία ακολουθεί την ακοή. Ακούγοντας τη μελωδία της γλώσσας, τον τονισμό της, μαθαίνεις να τη μιλάς. Υπάρχουν ταινίες, οι οποίες προσφέρουν τη δυνατότητα να τις ακούς στα Γερμανικά ταυτόχρονα με τους γερμανικούς υπότιτλους.

Σας προτείνουμε λοιπόν 10 από τις πιο συγκινητικές και διασκεδαστικές ταινίες του γερμανικού κινηματογράφου, όπου βλέποντας τες θα διακρίνετε σε σύντομο χρονικό διάστημα μεγάλη βελτίωση στην γραμματική , το λεξιλόγιο, την ομιλία σας αλλά και στο επίπεδο σας πάνω στην γλώσσα.

1. Οι Ζωές των Άλλων/ Das Leben der Anderen/ The Lives of Others (2006)

                                       Das-Leben-der-Anderen

  2. Τρέξε, Λόλα, τρέξε/ Lola rennt/ Run Lola Run (1998)

                                        run-lola-run

3. Η λευκή κορδέλλα/ Das weiße Band/ The white Ribbon (2009)

                                        Das-weiße-Band

4. Η πτώση/ Der Untergang/ Downfall (2004)

                                        Der-Untergang

5. Good Bye, Lenin/ Good Bye Lenin (2003)

                                        good bye lenin

6. Παράδεισος του έρωτα/ Paradies: Liebe/ Paradise: Love (2013)

                                        Paradies-Liebe

7. Το σύμπλεγμα Baader Meinhof/ Der Baader Meinhof Komplex/ The Baader Meinhof Complex (2008)

                                        Baader-Meinhof

8. Nirgendwo in Afrika/ Nowhere in Africa (2001)

                                        nowhere-in-africa

9. Τα πικρά δάκρυα της Πέτρα φόν Κάντ/ Die bitteren Tränen der Petra von Kant/ The Bitter Tears of Petra von Kant (1972)

                                        The Bitter Tears of Petra

10. Ρεβάνς/ Revanche/ Revanche (2008)

                                        Revanche

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός Ekmathisi δημιουργεί άρτια προετοιμασμένους μαθητές, όλων των ηλικιών, έτοιμους να ανταποκριθούν στον κόσμο της Γερμανικής γλώσσας.

Έλα στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό Ekmathisi και πέτυχε τους στόχους σου με επιτυχία. Στην Ekmathisi κάθε μαθητής και μαθήτριά μας είναι ξεχωριστοί. Έλα να προσαρμόσουμε μαζί τόσο τον ρυθμό των μαθημάτων όσο και την ύλη τους σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες και απαιτήσεις με τη καθοδήγηση ενός καθηγητή μας. Κάνε μαθήματα τις ώρες και ημέρες που εσύ μπορείς.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες πάνω στα πτυχία των Γερμανικών και στα ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών που προσφέρουμε και ευχαρίστως να σας εξυπηρετήσουμε. Θα μας βρείτε το 210.21.39.438 ή στο 69.72.73.73.72. Παράλληλα για οποιαδήποτε απορία σας μπορείτε να επικοινωνήσετε και γραπτώς μαζί μας στέλνοντας μας ένα email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

πηγή euromedicals.de

on 26 Ιούλιος 2017
Στην κορυφή