Πανελλήνιο Τηλέφωνο Επικοινωνίας

210.21.39.438

69.49.06.17.33

Αθήνα - Πειραιάς - Αττική - Θεσσαλονίκη

Ιδιαίτερα Μαθήματα Ξένων Γλωσσών στο χώρο σας προσαρμοσμένα στο πρόγραμμα και τις ανάγκες σας!

Idioms Game

Οι ιδιωματικές εκφράσεις (Idioms)έχουν εντελώς διαφορετική σημασία από την κυριολεκτική σημασία των λέξεων που τις αποτελούν. Είναι ένα πολύ βασικό κομμάτι της Αγγλικής Γλώσσας που δίνουν ζωντάνια στο λόγο. Είναι μια όψη της γλώσσας χρήσιμη και άμεσα εφαρμόσιμη.

Μερικές φορές ακόμη και στην μητρική μας γλώσσα δεν είναι αρκετά τα λόγια για να περιγράψουμε το πώς αισθανόμαστε ή κάποιες καταστάσεις. Φτιάξαμε λοιπόν ένα φύλλο εργασίας για να εξασκηθείτε με μερικούς ιδιωματισμούς και να τους καταλάβετε καλύτερα. Είναι ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι χρησιμοποιώντας ιδιωματισμούς όπως as time flies, good money, all ears, talk of the devil, over one's dead body κτλ., που μπορείτε να παίξετε με τους μαθητές σας ή τους φίλους σας, κάνοντας έτσι εξάσκηση στα English Idioms. Οι οδηγίες του παιχνιδιού περιλαμβάνονται μέσα στο φύλλο εργασίας.

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να κατεβάσετε δωρεάν το worksheet Idioms Game.

 idioms-games

Και πολλοί ακόμα ιδιωματισμοί-idiomsπου μπορείτε να τους δείτε σε αναλυτικό video ακόμα και με παραδείγματα για να καταλάβετε την σημασία τους.

 

Η έννοια τους γίνεται ακόμα καλύτερα κατανοητή όταν μπορέσετε να τους προσαρμόσετε στον καθημερινό σας λόγο.

Στην Ekmathisi θα βρείτε ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών προσαρμοσμένα στο πρόγραμμα, τις ανάγκες σας και στο επίπεδο σας, δηλαδή κάνετε μαθήματα που είναι κομμένα και ραμμένα στα μέτρα σας. Αν πάλι δεν έχετε αρκετό ελεύθερο χρόνο μπορείτε να παρακολουθήσετε τα Ιδιαίτερα Μαθήματα Αγγλικών μέσω Video που είναι διαθέσιμα όποια ημέρα και ώρα εσείς τα χρειάζεστε και μπορείτε να τα βρείτε στη σελίδα μας online-courses.edu.gr.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες πάνω στα πτυχία των Αγγλικών και στα ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών που προσφέρουμε και ευχαρίστως να σας εξυπηρετήσουμε. Θα μας βρείτε το 210.21.39.438 ή στο 69.72.73.73.72. Παράλληλα για οποιαδήποτε απορία σας μπορείτε να επικοινωνήσετε και γραπτώς μαζί μας στέλνοντας μας ένα email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

 

on 06 Ιούνιος 2017
Στην κορυφή