Πανελλήνιο Τηλέφωνο Επικοινωνίας

210.21.39.438

69.49.06.17.33

Αθήνα - Πειραιάς - Αττική - Θεσσαλονίκη

Ιδιαίτερα Μαθήματα Ξένων Γλωσσών στο χώρο σας προσαρμοσμένα στο πρόγραμμα και τις ανάγκες σας!

Προσχολική ηλικία & Ξένες γλώσσες.Δημιουργική απασχόληση στο σπίτι!

Είναι αρκετά συνηθισμένο, όσο τα παιδιά είναι στο στάδιο της προσχολικής αγωγής, να συνδυάζονται το παιχνίδι και η διδασκαλία της ξένης γλώσσας. Σε αυτές τις ηλικίες δεν υπάρχει άλλος τρόπος.

H γλώσσα εισάγεται βιωματικά μέσα από τα τραγουδάκια, το παιχνίδι και την επικοινωνία για όσα συμβαίνουν στην καθημερινότητα της ζωής τους. Tα παιδιά, μετά από κάποια πιθανή αρχική διαμαρτυρία, προσαρμόζονται αρκετά καλά, κάνοντας χρήση των αυξημένων δυνατοτήτων τους και αφομοιώνοντας με φυσικότητα τα καινούργια αυτά ερεθίσματα.

Τα παιδιά ξεκινούν να μαθαίνουν τα Αγγλικά όπως έμαθαν τη μητρική τους γλώσσα, δηλαδή μαθαίνουν πρώτα να ξεχωρίζουν και να αντιλαμβάνονται τους ήχους της γλώσσας και στη συνέ­χεια να μιλούν.

Μαθαίνουν ευχάριστα και ξεκούραστα χωρίς πίεση ή μελέτη στο σπίτι. Καθώς δεν ασχολούνται με την ανάγνω­ση ή τη γραφή ακόμα, έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν πολύ τον προφορικό λόγο.

Όλο αυτό αποτελεί μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία για τα παιδιά. Θα τα κάνει να αγαπήσουν την γλώσσα και θα έχει θετική επίδραση στις μετέπειτα σπουδές τους.

Στις μέρες μας όμως δεν έχουν όλοι οι γονείς την δυνατότητα να στείλουν τα παιδιά τους να μάθουν από τόσο μικρά μια ξένη γλώσσα αλλά υπάρχουν τρόποι που μπορούν να βοηθήσουν τα μικρά παιδιά ακόμα και μέσα στο σπίτι.

Τα τραγούδια , οι ζωγραφική , τα παραμύθια ,τα παιχνίδια ρόλων ,οι χειροτεχνίες και οι κατασκευές είναι μερικοί από αυτούς τους τρόπους που μπορεί ο κάθε γονιός να βοηθήσει τα παιδιά να συνηθίσουν την ξένη γλώσσα και με τον καιρό να τους φαίνεται οικεία.

Εμείς σας έχουμε ετοιμάσει κάποια εκτυπώσιμα πάζλ, τα οποία μπορείτε να τα κατεβάσετε , να τα εκτυπώσετε σε σκληρό χαρτί ή χαρτόνι και να παίξετε με τα παιδιά – μαθητές σας , μαθαίνοντας έτσι τους αριθμούς και τα χρώματα.

Number-Puzzle                heartcolorpuzzle             

 

Στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό Ekmathisi δεν σταματάμε ποτέ την δημιουργία εκπαιδευτικού υλικού για να βελτιώσουν οι μικροί μας μαθητές τα Αγγλικά τους και να ενδυναμώσουν τις γνώσεις τους με τα δωρεάν e-books που σας προσφέρουμε.

Κατεβάστε δωρεάν τα e-books "Μαθαίνω το αγγλικό Αλφάβητο" και "EnglishBook for Children" και προετοιμάστε τους μικρούς μαθητές σας πριν χτυπήσει το κουδούνι! 

 

     english-alphabet-ebook-cover-small                  funneasy

Κάθε παιδί είναι ξεχωριστό, για αυτό και κάθε μάθημα πρέπει να είναι μοναδικό με την δικιά του αξία και βαρύτητα. Για το λόγο αυτό στην Ekmathisi προσαρμόζουμε τα ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών για παιδιά πάνω στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του καθενός.

Παράλληλα, τα μαθήματα διαμορφώνονται σύμφωνα με τον ρυθμό και τον βαθμό κατανόησης των παιδιών ώστε να αφομιώνεται πλήρως η ύλη χωρίς κενά. Σκοπός μας είναι από τα πρώτα πρώτα μαθήματα έως τα μεγάλα επίπεδα, τα παιδιά να απολαμβάνουν το μάθημα, να συμμετέχουν ενεργά και μέσα από πρακτικές μεθόδους να μαθαίνουν βιωματικά τη γλώσσα και όχι μόνο θεωρητικά.

Στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό Ιδιαιτέρων Μαθημάτων Ξένων Γλωσσών Ekmathisi ανοίγουμε την αγκαλιά μας σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες. Οι εκπαιδευτικοί καθηγητές μας μπορούν μέσα από τις κατάλληλες μεθόδους που ακολουθούμε να ενισχύσουν τους μικρούς μαθητές.

Μέσα από την εμπειρία μας στη διδασκαλία και την επαφή μας με παιδιά, αντιλαμβανόμαστε και προσπαθούμε να κατανοήσουν και οι γονείς ότι ο κάθε μαθητής είναι διαφορετικός. Έτσι στην Ekmathisi προτίνουμε τα ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών ως την πιο αξιόπιστη λύση προκειμένου τα μαθήματα να μπορούν να προσαρμόζονται ακριβώς πάνω στις ανάγκες του εκάστωτε παιδιού αλλά και για να έχει ο μαθητής την απόλυτη βοήθεια και προσοχή από τον καθηγητή.

Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα που παρέχουμε για την εκμάθηση των Αγγλικών σε παιδία και εφήβους.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες πάνω στο θέμα και στα ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών που προσφέρουμε για τους μικρούς μαθητές μας και ευχαρίστως να σας εξυπηρετήσουμε. Θα μας βρείτε στο 210.21.39.438 ή στο 69.72.73.73.72. Παράλληλα για οποιαδήποτε απορία σας μπορείτε να επικοινωνήσετε και γραπτώς μαζί μας στέλνοντας μας ένα email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

on 13 Μάρτιος 2017
Στην κορυφή