Πανελλήνιο Τηλέφωνο Επικοινωνίας

210.21.39.438

69.49.06.17.33

Αθήνα - Πειραιάς - Αττική - Θεσσαλονίκη

Ιδιαίτερα Μαθήματα Ξένων Γλωσσών στο χώρο σας προσαρμοσμένα στο πρόγραμμα και τις ανάγκες σας!

It's Carnival time

Σε διάφορες γωνιές του κόσμου γιορτάζονται με κάθε επισημότητα οι Απόκριες. Κάτοικοι και επισκέπτες μεταμφιέζονται, χορεύουν, ξεφαντώνουν και συμμετέχουν στο καρναβάλι, που παρουσιάζει πολλές ομοιότητες στον τρόπο που γιορτάζεται, αλλά κάθε περιοχή προσθέτει το δικό της στίγμα ανάλογα με τα έθιμά της, τις πολιτιστικές της αποχρώσεις και την ιδιοσυγκρασία των κατοίκων της. Καρναβάλι λοιπόν είναι μουσική, χορός, χρώμα και φαντασία.

Με αφορμή λοιπόν των ημερών του Καρναβαλιού μπορούμε να τραγουδίσουμε,να ζωγραφίσουμε και να παίξουμε με τους μικρούς μας μαθητές με διάφορα φύλλα εργασίας για τη διδασκαλία λεξιλογίου σχετικό με το καρναβάλι.

Στα παρακάτω φύλλα εργασίας οι μαθητές πρέπει να βρουν το όνομα της στολής που εμφανίζεται κάθε φορά, να βρούν με βάση τις περιγραφές τα ονόματα των παιδιών που υπάρχουν στις εικόνες καθώς και να απαντήσουν σε ερωτήσεις και να συμπληρώσουν προτάσεις. Με αυτό το τρόπο μαθαίνουν λεξιλόγιο ευχάριστα και δημιουργικά.

Και ένα ταγουδάκι σχετικό με το Καρναβάλι εδώ.

Πατήστε πάνω στις εικόνες για να κατεβάσετε τα φύλλα εργασίας.

 carnival-pdf-1

 its-carnival-time-1                        carnival-word1

 

Στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό Ekmathisi δεν σταματάμε ποτέ την δημιουργία εκπαιδευτικού υλικού για να βελτιώσουν οι μικροί μας μαθητές τα Αγγλικά τους και να ενδυναμώσουν τις γνώσεις τους με τα δωρεάν e-books που σας προσφέρουμε.

 

Κάθε παιδί είναι ξεχωριστό, για αυτό και κάθε μάθημα πρέπει να είναι μοναδικό με την δικιά του αξία και βαρύτητα. Για το λόγο αυτό στην Ekmathisi προσαρμόζουμε τα ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών για παιδιά πάνω στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του καθενός.

 

Παράλληλα, τα μαθήματα διαμορφώνονται σύμφωνα με τον ρυθμό και τον βαθμό κατανόησης των παιδιών ώστε να αφομιώνεται πλήρως η ύλη χωρίς κενά. Σκοπός μας είναι από τα πρώτα πρώτα μαθήματα έως τα μεγάλα επίπεδα, τα παιδιά να απολαμβάνουν το μάθημα, να συμμετέχουν ενεργά και μέσα από πρακτικές μεθόδους να μαθαίνουν βιωματικά τη γλώσσα και όχι μόνο θεωρητικά.

 

Στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό Ιδιαιτέρων Μαθημάτων Ξένων Γλωσσών Ekmathisi ανοίγουμε την αγκαλιά μας σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες. Οι εκπαιδευτικοί καθηγητές μας μπορούν μέσα από τις κατάλληλες μεθόδους που ακολουθούμε να ενισχύσουν τους μικρούς μαθητές.

 

Μέσα από την εμπειρία μας στη διδασκαλία και την επαφή μας με παιδιά, αντιλαμβανόμαστε και προσπαθούμε να κατανοήσουν και οι γονείς ότι ο κάθε μαθητής είναι διαφορετικός. Έτσι στην Ekmathisi προτίνουμε τα ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών ως την πιο αξιόπιστη λύση προκειμένου τα μαθήματα να μπορούν να προσαρμόζονται ακριβώς πάνω στις ανάγκες του εκάστωτε παιδιού αλλά και για να έχει ο μαθητής την απόλυτη βοήθεια και προσοχή από τον καθηγητή.

 

Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα που παρέχουμε για την εκμάθηση των Αγγλικών σε παιδία και εφήβους.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες πάνω στο θέμα και στα ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών που προσφέρουμε για τους μικρούς μαθητές μας και ευχαρίστως να σας εξυπηρετήσουμε. Θα μας βρείτε στο 210.21.39.438 ή στο 69.72.73.73.72. Παράλληλα για οποιαδήποτε απορία σας μπορείτε να επικοινωνήσετε και γραπτώς μαζί μας στέλνοντας μας ένα email στο info@ekmathisi.edu.gr.

 

 

 

 

on 24 Φεβρουάριος 2017
Στην κορυφή