Πανελλήνιο Τηλέφωνο Επικοινωνίας

210.21.39.438

69.49.06.17.33

Αθήνα - Πειραιάς - Αττική - Θεσσαλονίκη

Ιδιαίτερα Μαθήματα Ξένων Γλωσσών στο χώρο σας προσαρμοσμένα στο πρόγραμμα και τις ανάγκες σας!

Αποτελέσματα εξετάσεων First Certificate in English (FCE) Δεκεμβρίου 2016

Μεγάλη Επιτυχία για ακόμη μια φορά για τους μαθητές του Εκπαιδευτικού Οργανισμού Ekmathisi στις εξετάσεις του First Certificate in English (FCE).

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που με σκληρή δουλειά κατόρθωσαν και πέτυχαν το στόχο τους και πέρασαν στις εξετάσεις.

Ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές και τις οικογένειές τους πάντα τέτοιες επιτυχίες!

 

 ZEPPOS GEORGIOS IOANNIS   160

 

PAPAGIANNAKOPOULOU  DANAI DIMITRIOS   170

 

Αν θέλετε και εσείς να έχετε σίγουρα αποτελέσματα εξετάσεων, τότε εμπιστευτείτε την Ekmathisi και ξεκινήστε ιδιαίτερα μαθήματα Αγλλικών. Εντατικά, χαλαρά, ειδικού σκοπού, online μαθήματα, η επιλογή είναι δικιά σας. Εμείς πάντα προσαρμόζουμε τα μαθήματά μας στις ανάγκες και απαιτήσεις σας προκειμένου να εξασφαλίσουμε την απόλυτη επιτυχία στις εξετάσεις σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες πάνω στα πτυχία των Αγλλικών και στα ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών που προσφέρουμε και ευχαρίστως να σας εξυπηρετήσουμε.Θα μας βρείτε το 210.21.39.438 ή στο 69.72.73.73.72. Παράλληλα για οποιαδήποτε απορία σας μπορείτε να επικοινωνήσετε και γραπτώς μαζί μας στέλνοντας μας ένα email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

on 13 Φεβρουάριος 2017
Στην κορυφή