Πανελλήνιο Τηλέφωνο Επικοινωνίας

210.21.39.438

69.49.06.17.33

Αθήνα - Πειραιάς - Αττική - Θεσσαλονίκη

Ιδιαίτερα Μαθήματα Ξένων Γλωσσών στο χώρο σας προσαρμοσμένα στο πρόγραμμα και τις ανάγκες σας!

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του TOEIC είναι για εμάς ακόμα μια Τεράστια Επιτυχία!!!

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του TOEIC βγήκαν και γιάυτόν τον μήνα, και για τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό Ekmathisi ήταν εκπληκτικά για άλλη μια φορά. Ποσοστό επιτυχίας 100% ! Δείτε αναλυτικά τους επιτυχόντες.

Οι επιτυχίες των μαθητών μας συνεχίζονται και πληθαίνουν. Είμαστε περήφανοι που μπορούμε να σας υποστηρίζουμε στις προσπάθειες σας για την κατάκτηση ενός εκ’ των πτυχίων της Αγγλικής γλώσσας. Η επιτυχία σας στις εξετάσεις είναι η έμπρακτη απόδειξη πως η εμπιστοσύνη σας στις μεθόδους διδασκαλίας αλλά και στην μακρόχρονη εμπειρία μας, ήταν η σωστή απόφαση.

Χωρίς πολλά λόγια τους αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια και ευχόμαστε να έχουν πάντα επιτυχίες στη ζωή τους.

 

Last Name

First Name

Father's Name

FINAL

FLOUROU

MARIA

SOFIANOS

810

KAMAKA

EIRINI

NIKOLAOS

615

DEILAKI

PINELOPI MARIA

CHARALAMPOS

670

VOULGARIS

MICHAIL

CHRISTOS

610

AMMOLOCHITOU

ELENI

DIMOSTHENIS

620

LIAKOU

MARIA VARVARA

KONSTANTINOS

820

KARAGKIOZIDIS

ANANIS

VLADIMIROS

835

GAROUFI

KONSTANTINIA

NIKOLAOS

625

DELIANIDOU

SOFIA

DIMITRIOS

720

AGOROU

ANTZELA

EVANGELOS

645

TSAOPOULOU

AGLAIA

EVANGELOS

625

MOTSKA

SANTRINO

STAVROS

825

SOFIAS

THOMAS

ATHANASIOS

905

Αν θέλετε και εσείς να έχετε σίγουρα αποτελέσματα εξετάσεων, τότε εμπιστευτείτε την Ekmathisi και ξεκινήστε ιδιαίτερα μαθήματα Αγλλικών. Εντατικά, χαλαρά, ειδικού σκοπού, online μαθήματα, η επιλογή είναι δικιά σας. Εμείς πάντα προσαρμόζουμε τα μαθήματά μας στις ανάγκες και απαιτήσεις σας προκειμένου να εξασφαλίσουμε την απόλυτη επιτυχία στις εξετάσεις σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες πάνω στα πτυχία των Αγλλικών και στα ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών που προσφέρουμε και ευχαρίστως να σας εξυπηρετήσουμε.Θα μας βρείτε το 210.21.39.438 ή στο 69.72.73.73.72. Παράλληλα για οποιαδήποτε απορία σας μπορείτε να επικοινωνήσετε και γραπτώς μαζί μας στέλνοντας μας ένα email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

on 10 Φεβρουάριος 2017
Στην κορυφή