Πανελλήνιο Τηλέφωνο Επικοινωνίας

210.21.39.438

69.49.06.17.33

Αθήνα - Πειραιάς - Αττική - Θεσσαλονίκη

Ιδιαίτερα Μαθήματα Ξένων Γλωσσών στο χώρο σας προσαρμοσμένα στο πρόγραμμα και τις ανάγκες σας!

Δωρεάν επανεξέταση για όσους υποψήφιους ΚΞΓ συμμετάσχουν στις εξετάσεις ECCE Μαΐου 2017

Δωρεάν επανεξέταση για υποψήφιους Κέντρων Ξένων Γλωσσών οι οποίοι προετοιμάζονται για τις εξετάσεις ECCE Μαΐου 2017.

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση (Hellenic American Union’s-HAU) ανακοίνωσε ότι όσοι υποψήφιοι Κέντρων Ξένων Γλωσσών συμμετάσχουν στις εξετάσεις ECCE Μαΐου 2017 και δεν αποκτήσουν το πιστοποιητικό θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν δωρεάν στις εξετάσεις ECCE Δεκεμβρίου 2017.

Η συγκεκριμένη προσφορά αποτελεί μία ακόμα πρωτοβουλία της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης – παρά τις προκλήσεις της παρούσας οικονομικής κατάστασης –προκειμένου να υποστηρίξει τις συνεχείς προσπάθειες των Κέντρων Ξένων Γλωσσών για βελτίωση των δεξιοτήτων στην Αγγλική των  μαθητών της χώρας.  

Η προσφορά ισχύει μόνον για υποψήφιους που δεν επιτύχουν στις εξετάσεις ΕCCE Μαΐου 2017 και οι οποίοι εγγράφηκαν στις εξετάσεις μέσω Κέντρου Ξένων Γλωσσών που διατηρεί κωδικό στην πλατφόρμα ORFEAS. Δεν αφορά σε υποψήφιους που θα επιτύχουν στις συγκεκριμένες εξετάσεις και που επιθυμούν να βελτιώσουν τη βαθμολογία τους σε μία ή περισσότερες ενότητες της εξέτασης. Για να επωφεληθούν από αυτή την προσφορά, οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν εγγραφεί στις εξετάσεις ECCE Δεκεμβρίου 2017 μέσω του ίδιου Κέντρου Ξένων Γλωσσών.

Η προσφορά δεν αφορά σε υποψήφιους που δεν θα εγγραφούν μέσω Κέντρου Ξένων Γλωσσών και σε υποψήφιους που δεν απέκτησαν το ΕCCE μετά από συμμετοχή τους σε παλαιότερες εξεταστικές περιόδους. Σε περίπτωση που η προσφορά επεκταθεί σε επόμενες εξεταστικές περιόδους, τα Κέντρα Ξενών Γλωσσών θα ενημερωθούν σχετικά.

Ελπίζουμε η προσφορά αυτή να βοηθήσει τους υποψήφιους να αντιμετωπίσουν τις εξετάσεις με λιγότερο άγχος και πίεση και να τους κινητοποιήσει να αποδώσουν στον καλύτερο βαθμό των δυνατοτήτων τους.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με τη συγκεκριμένη προσφορά, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Κέντρο Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης (Τηλέφωνο: 210-3680000).

ecce-logo

Μπορείτε να δείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε σχετικά με τo πτυχίo ECCE και να προετοιμαστείτε κατάλληλα για τις εξετάσεις.

Στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό Ekmathisi θα βρείτε ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών προσαρμοσμένα στο πρόγραμμα, τις ανάγκες σας και στο επίπεδο σας, δηλαδή κάνετε μαθήματα που είναι κομμένα και ραμμένα στα μέτρα σας. Αν πάλι δεν έχετε αρκετό ελεύθερο χρόνο μπορείτε να παρακολουθήσετε τα Ιδιαίτερα Μαθήματα Αγγλικών μέσω Video που είναι διαθέσιμα όποια ημέρα και ώρα εσείς τα χρειάζεστε και μπορείτε να τα βρείτε στη σελίδα μας online-courses.edu.gr.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες πάνω στα πτυχία των Αγγλικών και στα ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών που προσφέρουμε και ευχαρίστως να σας εξυπηρετήσουμε. Θα μας βρείτε το 210.21.39.438 ή στο 69.72.73.73.72. Παράλληλα για οποιαδήποτε απορία σας μπορείτε να επικοινωνήσετε και γραπτώς μαζί μας στέλνοντας μας ένα email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

 

on 08 Φεβρουάριος 2017
Στην κορυφή