Πανελλήνιο Τηλέφωνο Επικοινωνίας

210.21.39.438

69.49.06.17.33

Αθήνα - Πειραιάς - Αττική - Θεσσαλονίκη

Ιδιαίτερα Μαθήματα Ξένων Γλωσσών στο χώρο σας προσαρμοσμένα στο πρόγραμμα και τις ανάγκες σας!

Blog - Νέα & Ειδήσεις για Ιδιαίτερα Μαθήματα Αγγλικών και Εκμάθηση Ξένων Γλωσσών

Γνωρίζουμε όλοι ότι η εκμάθηση μια ξένης γλώσσας είναι πρωταρχικής σημασίας καθώς στις μέρες μας είναι απαραίτητο προσόν. Αναμφίβολα, τα τελευταία χρόνια, οι ξένες γλώσσες αποτελούν σημαντικό διαβατήριο για να ενταχθεί κάποιος στην αγορά εργασίας, είτε στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό.Τι είναι όμως αυτό που δυσκολεύει περισσότερο τους μαθητές (μικρούς και μεγάλους) στην εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας και τους κάνει να νιώθουν αμηχανία και να σαστίζουν;

Δημοσιεύθηκε : 21 Ιούνιος 2018
Διάβασε Περισσότερα

It is summer time!

Από τον: Ειρήνη Τσεμπελή

Το καλοκαίρι έχει έρθει και τα παιδιά δικαιολογημένα αδημονούν να κλείσουν το σχολείο για τις καλοκαιρινές διακοπές. Το τελευταίο κουδούνι της χρονιάς για όλους τους μαθητές θα χτυπήσει μέσα στις επόμενες 2 εβδομάδες και θα ξεκινήσει μια περίοδος ξεκούρασης, παιχνιδιού αλλά και κοινωνικοποίησης, ανακάλυψης και δημιουργίας για όλους τους μαθητές μας.

Δημοσιεύθηκε : 13 Ιούνιος 2018
Διάβασε Περισσότερα

Το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει και σίγουρα κάποιοι από εμάς έχουν κανονίσει διακοπές ή μικρές αποδράσεις είτε στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό. Ταξιδεύοντας όμως στο εξωτερικό θα πρέπει να γνωρίζουμε την γλώσσα της χώρας στην οποία θα πάμε, ή τουλάχιστον Αγγλικά για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε και να συνεννοηθούμε και για το ταξίδι που θα κάνουμε, αλλά κυρίως για την διαμονή μας εκεί.

Δημοσιεύθηκε : 05 Ιούνιος 2018
Διάβασε Περισσότερα

Ο νέος Κανονισμός της ΕΕ για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) θα τεθεί σε ισχύ στις 25 Μαΐου 2018 και αποτελεί τη σημαντικότερη αλλαγή στον τομέα των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα εντός της ΕΕ. Ο GDPR θα έχει στόχο την εναρμόνιση των νόμων περί προστασίας της ιδιωτικής ζωής σε ολόκληρη την Ευρώπη, την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πολιτών της ΕΕ και την αναμόρφωση του τρόπου με τον οποίο οι εταιρείες που λειτουργούν στην ΕΕ επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα.

Δημοσιεύθηκε : 24 Μάιος 2018
Διάβασε Περισσότερα

Farm Animals Worksheets

Από τον: Ειρήνη Τσεμπελή

Τα ζώα της φάρμας αποτελούν ένα αγαπημένο θέμα για τα παιδιά. Είναι ένα θέμα γνώριμο για τα παιδιά, που εύκολα προσελκύει το ενδιαφέρον τους. Τα παιδιά απολαμβάνουν να μαθαίνουν για τα αγαπημένα τους χαριτωμένα ζώακια, γι' αυτό και ενδείκνυται για μαθήματα και φύλλα εργασίας.

Δημοσιεύθηκε : 15 Μάιος 2018
Διάβασε Περισσότερα

Happy Mother's Day - Worksheets

Από τον: Ειρήνη Τσεμπελή

Η γιορτή της μητέρας ή ημέρα της μητέρας είναι μια σημαντική ημέρα σε όλο τον κόσμο. Ξεκίνησε στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη και καθιερώθηκε τον 20ό αιώνα από το αγγλικό και το αμερικανικό κίνημα των γυναικών, παρόλο που οι πρώτες αναφορές για τη Γιορτή της Μητέρας και της μητρότητας έρχονται από την αρχαία Ελλάδα.

Δημοσιεύθηκε : 08 Μάιος 2018
Διάβασε Περισσότερα

Η εκμάθηση και η χρήση της Αγγλικής γλώσσας γίνεται όλο και περισσότερο επιτακτική ανάγκη στις μέρες μας. Η γνώση Αγγλικών και η κατοχή αναγνωρισμένου πιστοποιητικού έχει γίνει σήμερα αναγκαίο περισσότερο από ποτέ, ανεξαρτήτως ηλικίας, εθνικότητας και επαγγέλματος.

Δημοσιεύθηκε : 28 Απρίλιος 2018
Διάβασε Περισσότερα

Οι εξετάσεις των Αγγλικών για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις πλησιάζουν και σίγουρα το άγχος των υποψήφιων μαθητών είναι μεγάλο! Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, η ημερομηνία εξέτασης των Αγγλικών για το 2018 είναι στις 22/06 10:00 π.μ.

Δημοσιεύθηκε : 20 Απρίλιος 2018
Διάβασε Περισσότερα

Οτιδήποτε διαβάζουμε γεμίζει το μυαλό μας με καινούργιες πληροφορίες, με καινούργιες γνώσεις. Στις συνήθειες όμως των σημερινών μαθητών, θα μπορούσαμε να πούμε με βεβαιότητα, δεν είναι να διαβάζουν εφημερίδες και γενικά τον έντυπο τύπο. Ένας βασικός λόγος που ευθύνεται για το γεγονός αυτό είναι ότι οι νέοι δαπανούν πολύ μεγάλο χρόνο από τη ζωή τους στα σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα.

Δημοσιεύθηκε : 12 Απρίλιος 2018
Διάβασε Περισσότερα

Θερμές Ευχές για Καλό Πάσχα!

Από τον: Ειρήνη Τσεμπελή

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός Ekmathisi, σας εύχεται καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα, με υγεία, οικογενειακή ευτυχία και χαμόγελα!

Δημοσιεύθηκε : 05 Απρίλιος 2018
Διάβασε Περισσότερα
Στην κορυφή